Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Set DuoLife Day and Night 100% Natural

Set DuoLife Day and Night 100  Natural
Set DuoLife Day and Night 100% Natural
377 00 Lei
produsul nu este in stoc

DuoLife Day, este soluția pentru persoanele care doresc să activeze calitățile psihomotorii ale organismului și să ofere corpului lor substanțe esentiale pentru o funcționare perfectă în fiecare zi.
DOZA ZILNICA : 25 ml / Zi / Dimineata.
DuoLife Night - Garantează un somn odihnitor și o regenerare completă a forțelor vitale ale organismului.
DOZA ZILNICA : 25 ml / Seara, inainte de culcare.
Forma: Lichida
Volum: 2 x 750 ml
Ambalare: Sticla

Producator: DuoLife

DuoLife

Set DuoLife Day and Night 100% Natural

Setul de zi și noapte DuoLife este o formulă atent dezvoltată distinsă între produsele de acest tip disponibile pe piață, deoarece numai acesta utilizează proprietățile valoroase specifice atat pentru zi  și separat pentru noapte .
Corpul nostru are nevoie de diferite tipuri de ingrediente și de substanțe nutritive în timpul zilei, cele care activează calitățile psihomotorii ale organismului și oferă substanțe esențiale pentru o funcționare perfectă în fiecare zi și ușor diferite pentru seara și noaptea, când procesele individuale sunt mai lente pentru a oferi corpului timp pentru regenerare completă a forțelor vitale și reconstrucție, după un somn odihnitor. 

Compoziție DuoLife Day:

Noni -fruit (dud Indian) este o sursă bogată in serotonină și melatonină, o garanție pentru păstrarea stării de bine a organismului. Ingredientele active din Noni reduc simptomele de epuizare și oboseală și sprijină eficiența mentală.

Fructe de Açaí - conțin un complex de vitamine, minerale si polifenoli. Aceștia au o capacitate de 20 de ori mai mare de absorbție a radicalilor liberi, care depășește cu mult orice sursă cunoscută până in prezent, astfel încât să sprijine metabolismul energetic al organismului.

Rodia –are un efect benefic pentru funcționarea sistemului cardiovascular. Conține de asemenea compuși de tip estrogen care, dacă sunt incluși în dieta
femeilor, reduc simptomele menopauzei.

Aloe vera – întărește imunitatea, reglează metabolismul și îmbunătățește digestia. Este un excelent detoxifiant pentru organism și conține multe componente biologic active: aminoacizi, enzime, vitamine și compuși minerali.

Merișor - sursă de flavonoizi, antioxidanți, vitamine și compuși minerali. Ajută la menținerea unui pH normal al sistemului urinar și la buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Zmeură – sursă perfectă de vitamine, acid pantotenic, macro- și micro- elemente. Conținutul ridicat de fibre și ingredientele sale unice sunt esențiale pentru funcționarea corectă a organismului. Socul - este una din cele mai bogate surse de antocianine care stimulează sistemul imunitar si ajută la combaterea stărilor de oboseală și epuizare.

Socul - este una din cele mai bogate surse de antocianine care stimulează sistemul imunitar si ajută la combaterea stărilor de oboseală și epuizare.

Cătina – sursă bogată de betacaroten, flavonoizi, acizi grași nesaturați, minerale și vitamine. Conține substanțe active care fortifică sistemul cardiovascular, protejează celulele impotriva stresului oxidativ și încetinesc procesul de imbătrânire.

Vița de vie -conține substanțe regenerative și detoxifiante pentru organism. Este bogată in micro- și macro- elemente, compuși minerali de valoare, glucoză și fructoză care sunt o importantă sursă de energie, absorbită rapid de organism.

Ginseng – conține mai mult de 200 de substanțe biologic active. Îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar și a sistemului gastrointestinal.

Măceș – fortifică organismul și sporește vitalitatea. Este o sursă importantă de vitamine, acizi organici, săruri minerale și antioxidanți. Sucul de măceșe are un puternic efect de detoxifiere, crește imunitatea și echilibrează conținutul sistemului gastrointestinal.

Păducel – îmbunătătește în mod semnificativ funcționarea inimii și combate insomnia. Conține bioflavonoide care ajută sistemul cardiovascular. Este bogat în acizi organici, vitamine și săruri minerale.

Lucerna (alfalfa) este o sursă perfectă de proteine, care întărește organismul, ajută la menținerea unui nivel normal de hidratare a membranelor și mucoaselor și detoxifică organismul, protejându-l împotriva imbatrânirii premature.

Conținut DuoLife Night:

 Extract de Goji Tibetan – ajută la menținerea unui nivel normal al glicemiei, asigură echilibrul metabolismului și îmbunătățește digestia.Conține triptofan, stimulent natural al secreției de serotonină și melatonină.

Dud alb – stabilizează nivelul glicemiei; contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului și reduce apetitul.

Armurariu – conține flavonolignani (silimarinăa), vitamine, săruri de zinc, siliciu, fier și potasiu. Protector hepatic, bun detoxifiant, sprijină digestia.

Frunze de anghinare - sunt utilizate pentru ameliorarea problemelor digestive si hepatice. Contribuie totodată la menținerea unui nivel normal al trigliceridelor.

Prune – sursă bogată de vitamina C si E, minerale si antioxidanți care combat radicalii liberi. Conține vitamina P, beta caroten, potasiu, fier, magneziu, calciu și fosfor.

Acerola – un singur fruct este echivalent cu cantitatea de vitamina C dintr-un kg de lămâi. Este considerat un puternic antioxidant, hidrateaza pielea și întârzie procesul de imbătrânire.

Vița de vie - - conține substanțe regenerative și detoxifiante pentru organism. Este bogată in micro- și macro-elemente, compuși minerali de valoare glucoză si fructoză, importantă sursă de energie, absorbită rapid de organism. 

 Lucerna - este o sursă perfectă de proteine, care contribuie la hidratarea membranelor și mucoaselor, detoxifică organismul și asigură protecție impotriva imbatrănirii premature.

Sfecla roșie conține elemente de o valoare imensă, sprijină buna funcționare a ficatului și a stomacului. Ajută la detoxifierea organismului si imbunătățește funcționarea sistemului gastrointestinal .

Frunze de urzică – bogate in vitamine, acid pantotenic, magneziu, zinc, potasiu, calciu, fier, fosfor, siliciu.
Contribuie la întărirea sistemului imunitar și la imbunătățirea condiției pielii și părului.

Gheara Mâței (vilcacora) contribuie la sporirea imunității, detoxifierea organismului și accelerează metabolismul. Asigură o bună funcționare a sistemului gastrointestinal.

Aronia - este o sursă bogată de bioflavonoizi și rutin care asigură sănătatatea vaselor de sânge. Datorită conținutului ridicat de vitamina C,este una din cele mai importante surse de antioxidanti, protejând organismul impotriva radicalilor liberi.Intărește imunitatea, combate stările de oboseală și epuizare.

Roinița (Melissa) conține uleiuri esențiale, polifenoli, flavonoide, acizi organici, vitaminele B și C, săruri minerale. Creează o stare de de relaxare ș ajută la instalarea unui somn odihnitor, prin combaterea stărilor de agitație.

Setul Zi și Noapte DuoLife nu conține conservanți, ingrediente de origine animala sau ingrediente modificate genetic (GMO).

 

 

 

Alte imagini

Set DuoLife Day and Night 100  NaturalSet DuoLife Day and Night 100  NaturalSet DuoLife Day and Night 100  NaturalSet DuoLife Day and Night 100  NaturalSet DuoLife Day and Night 100  NaturalSet DuoLife Day and Night 100  Natural
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania