Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Methyl B-Complex 30 cps

Methyl B-Complex 30 cps
Methyl B-Complex 30 cps
59 00 Lei 38 00 Lei
adauga in cos

Methyl B-Complex este suplimentul alimentar de cea mai bună calitate în capsule HPMC, care conține un complex de forme de vitamine B cel mai bine absorbite, completate cu vitamina C și E.
13 ingrediente active
30 de capsule per flacon
Cea mai înaltă calitate a materiilor prime și a producției
Sticluță din sticlă închisă la culoare cu capsule
Produsul este suficient pentru o lună de suplimentare
Complexul de vitamine B cel mai bine absorbite

Producator: OstroVit

OstroVit

Methyl B-Complex 30 cps

Tiamina (vitamina B1) - contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. Contribuie la menținerea unor funcții psihologice corespunzătoare, precum și la buna funcționare a inimii.

Riboflavina (vitamina B2) - contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat, ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, această vitamină ajută la menținerea stării corespunzătoare a membranelor mucoase și a stării celulelor roșii din sânge. În plus, ajută la menținerea sănătății pielii și contribuie la reducerea oboselii și a epuizării.

Niacina (vitamina B3) - în mod similar cu vitamina B1, contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și, de asemenea, ajută la menținerea unor funcții psihologice corespunzătoare. Ca și riboflavina, niacina ajută la menținerea sănătății pielii și contribuie la reducerea oboselii și a stării de oboseală.

Acidul pantotenic (vitamina B5) - acidul pantotenic contribuie la menținerea unui metabolism energetic normal, precum și la sinteza și metabolismul vitaminei D și al unor neurotransmițători. În plus, contribuie la reducerea oboselii și a epuizării și ajută la menținerea performanțelor mentale la un nivel corect.

Biotina (vitamina B7) - contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat, ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, contribuie la menținerea unui metabolism corect al macronutrienților. Biotina contribuie la menținerea sănătății pielii și a părului și ajută la menținerea stării corespunzătoare a membranelor mucoase.

Acidul folic (vitamina B9) - contribuie la creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii (inclusiv în stadiul incipient al acesteia), participă la procesul de diviziune celulară, ajută la producerea corectă a sângelui și la menținerea metabolismului corect al homocisteinei.

Vitamina B12 (metilcobalamina) - contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Această vitamină joacă un rol în procesul de diviziune celulară.

Vitamina C ajută la producerea adecvată de colagen pentru a asigura buna funcționare a vaselor de sânge, oaselor, cartilajelor, gingiilor, pielii și dinților. În plus, contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și, în plus, ajută la buna funcționare a sistemelor nervos și imunitar.

Vitamina E este un antioxidant puternic care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a deteriorării celulelor cauzate de radicalii liberi.

Colină - colina (în acest caz o formă de bitartrat) este un compus chimic organic, cunoscut și sub numele de vitamina B4, utilizat în principal pentru proprietățile sale de stimulare cognitivă (transformare directă în acetilcolină, unul dintre cei mai importanți neurotransmițători) sau ca măsură de sănătate a ficatului, capabilă să reducă acumularea de ficat gras, inflamația cronică a acestuia, ciroza sau hipercolesterolemia.

Vitamina B6 - sub formă de p-5-p, adică piridoxal 5-fosfat. Este cea mai bună formă de vitamina B6 de care dispune organismul nostru. Îndeplinește și susține o varietate de funcții fiziologice și este esențială pentru buna funcționare a tuturor organelor din corpul nostru.

Inositol (mio-inositol) - un compus chimic organic din grupa zaharurilor, un alcool polihidroxilic ciclic cu șase atomi de carbon care conține șase grupe hidroxil. Este denumit uneori "vitamina B8", dar nu este o vitamină, deoarece poate fi sintetizat de organism. Toți izomerii au un gust dulceag.

PABA acid p-aminobenzoic - un compus chimic organic din grupul aminoacizilor. Denumit și vitamina B10 sau Bx. Scheletul acidului p-aminobenzoic este prezent în acidul folic. Sarcina principală a PABA este de a susține formarea acidului folic și de a acționa în timpul metabolismului proteic.

Proprietățile ingredientelor din Methyl B-Comlpex - OstroVit Pharma:

  • Responsabil pentru gestionarea energiei în organism

  • Joacă un rol vital în metabolism

  • Susțin sistemul imunitar

  • Participă activ la sinteza hormonilor sexuali

  • Co-crează structura celulelor

  • Susțin dezvoltarea și creșterea corectă a organismului

  • Susțin activitatea sistemelor nervos și hematopoietic

  • Răspunde de buna funcționare a sistemului vascular

Calitate dovedită în laborator - În interesul sănătății clienților noștri, produsele fabricate de noi sunt testate în mod regulat într-un laborator acreditat independent pentru a asigura și menține cea mai înaltă calitate.

Administrare

Consumați 1 porție (1 capsulă) zilnic, la o masă. Preparatul este destinat adulților.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut al unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de către copii, femei însărcinate și mame care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.

Informatii nutritionale
 

Ingrediente active pe portie si DZR * (doza zilnica recomandata)

Ingredient

Per portie

DZR

Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu)

150 mg

2500%

Tiamina (clorhidrat de tiamina)

100 mg

9091%

Vitamina C (acid L-ascorbic)

80 mg

100%

Inozitol (mio-inozitol)

50 mg

-

PABA acid p-aminobenzoic

50 mg

-

Bitratrat de colina

50 mg

-   

Vitamina B2 (riboflavina)

40 mg

2857%

Vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil)

12 mg

100%

Vitamina B6 (piridoxalo 5'-fosfat P-5-P)

18 mg

1286%

Niacina (acid nicotinic)

16 mg

100%

Biotina (d-biotina)

2500 pg

5000%

Acid folic (acid ((6S) -5-acid metiltetrahidrofolic sare glucozamina - 5-MTHF)

600 µg

300%

Vitamina B12 (metilcobalamina)

100 µg

4000%

Ingrediente: acid pantotenic (d-pantotenat de calciu); învelișul capsulei (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză); tiamină (clorhidrat de tiamină); vitamina C (acid l-ascorbic); inositol (mio-inositol); acid p-aminobenzoic PABA; bitartrat de colină; vitamina B2 (riboflavină); vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil); vitamina B6 (P-5-P piridoxal 5'-fosfat); niacină (acid nicotinic); biotină (d-biotină); acid folic (sare de glucozamină a (6S) -5-metiltetrahidrofolicului - 5-MTHF); vitamina B12 (metilcobalamină).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește.

Greutatea neta a produsului: 22 g

Portii pe recipient: 30

Dimensiune de servire: 1 capsula

ATENTIE: numai pentru adulti. Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati, aveti o afectiune autoimuna sau o tulburare depresiva sau aveti sub 16 ani. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de utilizare daca aveti dificultati de somn pe termen lung, aveti o afectiune sau daca luati medicamente pe baza de prescriptie medicala. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Producator: OstroVit Pharma

Alte imagini

Methyl B-Complex 30 cpsMethyl B-Complex 30 cps
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania