Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Ceai Liuwei

Ceai Liuwei
Ceai Liuwei
90 00 Lei
adauga in cos

Îmbunătățiți-vă sistemul imunitar!
Rețeta de ceai „Liuwei Cha” din șase componente de bază (arome) este creată pe baza principiilor TCM (Medicina Tradițională Chinezească) despre armonia dintre medicație și alimentație. Ceaiul vă va proteja de boli vasculare ale inimii și creierului, diabet și alte boli. Mai mult, ceaiul va ajuta organismul să normalizeze activitatea stomacului și a intestinelor, prevenind apariția în organism a depozitelor de grăsimi și formarea celulitei. Ceaiul este calmant, este recomandat pentru colesterolul ridicat, tensiunea arterială ridicată.

Ambalaj: 25 pliculețe de 2 g, 1 pachet - 2 grame de materie primă.

Producator: Fohow

Fohow

Categorie: Ceaiuri terapeutice

Ceai Liuwei

Gustul ceaiului se remarcă printr-o aromă bogată, proaspătă și un gust dulceag.
Ceaiul „Liuwei Cha” este un produs excelent pentru menținerea sănătății, ce satisface cerințele vieții contemporane. O boală se dezvoltă în timp, în zile și ani, în interiorul organismului. Dar și sănătatea organismului poate fi menținută în fiecare zi! 

Un consum regulat de ceai „Liuwei” vă va ajuta în acest sens!

Ceaiul „Liuwei” este un produs excelent pentru sănătate, care satisface exigențele vieții moderne. Consumul regulat al acestuia este util pentru esofag, ceaiul ajută la digestie, îmbunătățește circulația, elimină congestia, elimină febra. Ceaiul „Liuwei” este un detoxifiant eficient. Are un bun efect cosmetic, ajută la reducerea tensiunii arteriale, scade grăsimile din sânge, restabilește vitalitatea.

Mulți oameni preferă mâncarea bogată în calorii, consumând în fiecare zi multă carne, pește etc. Cu toate acestea, excesul de alimente supraîncarcă splina și stomacul, cauzând boli ale sistemului digestiv. Alimentele bogate în grăsimi sunt cauza aterosclerozei. Iar arterioscleroza, la rândul ei, poate provoca boli ale inimii și ale vaselor de sânge ale creierului, dușmanul numărul unu al sănătății omului modern. Alimentele grase bogate în calorii crește riscul de cancer de colon și de cancer la sân.

Faptul de a lua câteva înghițituri de ceai „Liuwei” înainte și după masă, contribuie semnificativ la reducerea cantității de grăsime absorbite de organism. Astfel, ceaiul își va îndeplini cu adevărat serviciul fidel, acela de a apăra inima și creierul de bolile vasculare, de diabet și de alte boli. În plus, ceaiul ajută organismul să facă față digestiei și asimilării alimentelor în stomac, pentru a proteja împotriva depunerilor de grăsimi în organism și a formării celulitei.

Efecte principale   Primul gust-  Ceaiul Pu erh:

În prezent sunt dovedite mai mult de 20 de acțiuni ale ceaiului Pu erh asupra organismului uman:
- normalizează activitatea stomacului,
- contribuie la reducerea greutății,
- scade conținutul de grăsimi în sânge                                                                                  -- previne ateroscleroza,
- previne boala coronariană
- scade tensiunea arterială,
- încetinește îmbătrânirea,
- combate cancerul,
- reduce conținutul de zahăr,
- împiedică dezvoltarea bacteriilor dăunătoare,
- elimină inflamația,
- slăbește acțiunea nicotinei,
- scade acțiunea sărurilor metalelor grele asupra organismului
- elimină efectele radiațiilor,
- stimulează SNC,
- previne apariția cariilor,
- îmbunătățește vederea, contribuie la digestie,
- este detoxifiant,
- este diuretic.

Ceaiul Pu erh excelează prin astringență puternică și amăreală, care se transformă în dulceață prelungită. Ceaiurile presate de acest tip sunt dulci, au gust pământos de miere, cu amăreală și astringență minimă. Ceaiul Pu erh are de obicei mai multe tipuri de gust, denumite „gustul apei”, „gust fără gust”, iar aceste alte tipuri gustative pot exista separat în ceea numim blendul separat al ceaiului Pu erh. Sau ele poate exista simultan într-un blend complex. Tipul gustativ descris drept „gust fără gust” al ceaiului Pu erh îl face unul dintre tipurile cele mai scumpe de ceai. Ceaiul Pu erh de primă clasă conține un număr mare de arome fine și nuanțe de gust. Aromele și nuanțele se subdivizează în mai multe note de bază: aroma orhideei, aroma curmalei, aroma lotusului și aroma camforului. Ceaiul provine din provincia Yunnan. Încă de pe vremuri, acest tip de ceai era colectat din regiunea orașului Pu erh. Prin urmare, ceaiul a fost numit în onoarea acestui oraș. Ceaiul Pu erh are în spate o istorie de peste 2000 de ani.

Al doilea gust: Astragalus. Întărește organismul din interior, elimină toxinele, are efect diuretic.
Al treilea gust: Salvia. Sângele reînvie, sunt eliminate formațiunile stagnante; resoarbe tumorile, oprește durerea.
Al patrulea gust: Ginseng Panax. Contribuie la prevenirea cancerului, încetinește divizarea celulelor canceroase; grăsimile din sânge sunt reduse; are un bun efect cosmetic.
Al cincilea gust: Crizantema. Funcția ficatului este stabilizată, vederea se îmbunătățește; înlătură frisoanele și febra, are un efect de răcorire.
Al șaselea gust: Caprifoiul japonez. Efect de răcorire, elimină căldura; răcește sângele, elimină formațiunile stagnante; bun detoxifiant.

Recomandări de utilizare.

Un pliculeț se poate folosi de 4-5 ori. Puneți un pliculeț de ceai în apă fierbinte (70-90 ° С) și lăsați-l 1-3 minute.  Se poate produce toată cantitatea (1-1,5 l) simultan și se poate bea toată ziua. Sau un pliculeț, ce poate fi folosit de 4-5 ori pe zi cu o cană de apă fierbinte, în acest caz, prima dată lăsați-l în apă doar câteva secunde. Nu e recomandat să folosiți apă clocotită. Înainte de a introduce pliculețul de ceai, lăsați apa să se răcorească puțin. Ceaiul își reduce concentrația de cordyceps spre seară, așa că somnul dumneavoastră nu va fi perturbat, dar este recomandat sa se bea până la orele 18.00

Ceaiul Liuwei Cha poate fi folosit în cure de 25 de zile, sau chiar mai lungi, de mai multe ori pe an, sau puteți folosi ceaiul ca băutură pentru a vă relaxa, recupera sau pur și simplu savura. Mirosul bogat și gustul dulce face din acest ceai o băutură plăcută ce poate fi îndulcită cu zahăr sau miere.
 

Indicații de utilizare a ceaiului și durata

Hiperlipemia: 1-2 cure de tratament succesiv la fiecare 3 luni (cantitatea de lipide din sânge sub control)

Diabet zaharat: 1-2 cure de tratament succesiv la fiecare 3 luni (cantitatea de lipide din sange si urina sub control); este utilizat ca măsură suplimentară de tratament.

Obezitate: 1-2 cure de tratament succesiv de mai multe ori pe an.

Ateroscleroza: 1-2 cure de tratament succesiv de mai multe ori pe an.

Osteocondroza, artrita, artroza: 1-3 cure de tratament succesiv de cateva ori pe an.

Alte boli: timpul de tratament este prescris individual, de obicei 1-2 cure de tratament pe an.

Note:

Înainte de a utiliza preparatele cordyceps, este recomandabil să prescrieți ceaiul „Luwei”, deoarece se distinge pentru un efect puternic de curățare.

A se păstra într-un loc întunecat, uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui și de temperaturi ridicate. Potrivit pentru: 36 de luni. 

Alte imagini

Ceai LiuweiCeai Liuwei
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania