Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Cordyceps & Linchzhi Pheonix Liquid Fohow

Cordyceps & Linchzhi  Pheonix  Liquid Fohow
Cordyceps & Linchzhi Pheonix Liquid Fohow
195 00 Lei
adauga in cos

Este un elogiu adus tehnologiilor tradiționale din medicina chineză. Acest preparat – un echilibrant biologic al sistemului imunitar – se distinge pentru un impact puternic asupra organismului uman. Este utilizat pe scară largă ca măsură preventivă eficientă, precum și în cazul bolilor oncologice, ale inimii și vaselor de sânge și al altor boli cronice.

Producator: Fohow

Fohow

Cordyceps & Linchzhi Pheonix Liquid Fohow

În producerea suplimentului de lichid oral „Phoenix” se folosește ciuperca chinezească Cordyceps (Cordyceps sinensis), care crește în China, în zona lanțului muntos Qinghai-Tibet, acest produs conține și alte ciuperci superioare: Linchzhi (Ganoderma lucidum), Ciuperca aromatică (Lentinus edodes) și alte ingrediente. La producerea lichidului oral „Phoenix”, la fel ca în cazul lichidului oral „Sanbao”, se folosesc cele mai avansate metode de diviziune și extracție a celulelor: extracție multifuncțională la temperatură joasă, deasupra extracției critice, purificare eficientă a mai multor componente, cromatografie colonială eficientă și concentrația în vid. Producția preparatului s-a bazat pe teoria proiecției moleculare, de aceea a fost posibilă realizarea unei solubilități optime a diferitelor componente biologic active, o selecție de energii chimice de legătură, o interacțiune între structurile din spațiul molecular și o mai bună asimilare a produsului.

Ingrediente principale:

  • Cordyceps chinezesc– 75%
  • Linchzhi – 6%
  • Ciupercă aromatică– 6%
  • Lăstari tineri de bambus– 5%
  • Miere– 2%

Pachetul contine: 4 sticle x 30ml

Data de expirare: 18 luni de la data producerii

Condiții de păstrare: depozitați într-un loc întunecat și uscat, după deschidere, păstrați sticla într-un loc întunecat și răcoros.

Metoda de administrare a lichidului oral „Phoenix” și a lichidului oral „Trei comori”

Cel mai bine este să luați aceste lichide orale după ce vă treziți dimineața (între 6 și 9). Înainte de a le lua, este recomandat să vă clătiți gura, vă periați dinții și limba și beți o jumătate de pahar de apă caldă. Apoi, luați cantitatea necesară din preparat, cu ajutorul paiului inclus în pachet, sau cu seringa gradată, pentru a doza preparatul mai precis. O sticlă deschisă trebuie păstrată la loc întunecat și răcoros. Puteți lua micul dejun după aproximativ o jumătate de oră. Dacă utilizați mai multe preparate Cordyceps, le puteți folosi înainte de prânz și cină.

Utilizarea preventivă

Pentru adulți – 3,0 – 5,0 ml pe zi; durata – 1 – 2 luni. Este recomandabilă utilizarea sezonieră a preparatului – primăvara și toamna și înainte de izbucnirea infecțiilor cu virus (gripă etc.).

Pentru copii sunt prescrise doze mai mici, în funcție de vârsta lor.

Indicații de utilizare și durată de utilizare în cazul mai multor  boli

Boli ale sistemului cardiac și ale vaselor de sânge (ateroscleroză, cardioscleroză, angină pectorală, boli cardiace ischemice, infarct miocardic, starea după aceasta, tromboza vaselor de sânge, tromboflebite, bătăi neregulate ale inimii, hipertonie, etc.): 2-3 luni;

Tulburări ale tractului digestiv (gastrită, ulcer, pancreatită cronică, enterocolită, colită, disbacterioză etc.): 1 – 3 luni;

Afectiuni hepatice (hepatita, ciroza, piatra de chist biliar): 1 – 3 luni;

Boli ale sistemului endocrin (hipertiroidism, diabet, etc.): 2 – 3 luni;

Boli pre-cancer (prima etapă de tratament): 1 pachet (4 sticle);

Tumori maligne (prima etapă de tratament): 1 pachet (4 sticle);

Boli hematologice (prima etapă de tratament): 1 pachet (4 sticle);

Boli de virus acut (adenovirus, gripă): 5-10 zile;

Alte boli cu viruși (herpes, hepatită etc.): de la 15 zile la 2 luni;

Angină purulentă: clătiți gura și beți: 2 – 3 săptămâni;

Boli oculare (cataractă, glaucom): picurați în ochi de două ori pe zi, timp de aproximativ 2 luni;

Epuizarea sistemului nervos (insomnie, irascibilitate, nevroză, apatie, oboseală cronică): 1 – 2 luni;

Epuizare generală a organismului: 2 – 3 luni;

Boli ale aparatului locomotor (artrită, artroză etc.): 1 – 2 luni (diferite preparate cu Cordyceps trebuie utilizate mult timp);

Alergii: 3 – 4 luni;

Boli autoimune: 3 – 4 luni;

Boli de sânge (prima etapă de tratament): 1 pachet (4 sticle);

Alte boli – durata tratamentului este aleasă individual.

În cazurile de cataractă și glaucom, lichidul oral „Phoenix” trebuie picurat în ochi de 1 – 2 ori pe zi. Dacă simțiți o senzație de arsură în ochi, preparatul poate fi diluat cu apă distilată în proporție de 1: 1 și continuați picurarea. Mierea nu provoacă de obicei alergie, dar, dacă se întâmplă, nu mai picurați. Durata tratamentului – până la 2 luni.

În cazurile de angină purulentă, se recomandă clătirea gâtului cu preparatul „Phoenix” (3 – 5 ml) de 2 – 3 ori pe zi. Timp de clătire – 3 – 5 minute.

În cazurile de febră bruscă cauzată de diverse infecții virale și bacteriene, se recomandă să se administreze doze unice mari ale preparatului: aproximativ ½ dintr-o sticlă pentru adulți, iar dacă efectul este insuficient – este posibil să se ia mai mult. De obicei, simptomele bolii dispar sau slăbesc, iar febra scade între 20-30 minute până la 2 – 3 ore.

Alte imagini

Cordyceps & Linchzhi  Pheonix  Liquid Fohow
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania