Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Flex Regen Articulatii

Flex Regen Articulatii
Flex Regen Articulatii
69 00 Lei
produsul nu este in stoc

Flex Regen- articulatii, este un supliment alimentar cuprinzător care este o sursă a multor compuși valoroși - conține colagen bovin hidrolizat, glucozamină, vitamina C, condroitină, acid hialuronic, metilsulfonilmetan, vitamina D, mangan și extract de oleorezină de tămâie standardizat la 65% acid bosvelic., glucozamină, acid hialuronic sau vitamina C.
Pachetul de produs conține 120 de porții din preparat, ceea ce este suficient pentru patru luni de suplimentare.

Producator: OstroVit

OstroVit

Categorie: Articulatii

Flex Regen Articulatii

Forma produsului: pastile

Porții per recipient: 120

Cantitate: 120

Greutate neta: 137 g

Ingredient dominant: colagen de vita

Flex Regen - articulații de la OstroVit, este o sursă cuprinzătoare de ingrediente valoroase:

Colagenul este una dintre principalele proteine ​​de construcție a organismului, un polimer natural și o componentă importantă a substanței intercelulare a organismelor animale. Colagenul bovin hidrolizat utilizat în preparatul OstroVit se remarcă prin biodisponibilitate foarte bună, ceea ce îl face ușor absorbit în sistemul digestiv uman.

Glucozamina este un compus chimic organic care este un derivat de amină al glucozei. În corpul uman, substanța este sintetizată în cantități mici, iar capacitatea de a o produce scade odată cu vârsta. Cu toate acestea, compusul poate fi livrat organismului cu alimente - glucozamina se găsește în fructe de mare, în cojile de chitină ale crustaceelor, precum și sub formă de suplimente alimentare. Preparatul OstroVit folosește sulfat de glucozamină, adică o formă a compusului care este considerată cea mai biodisponibilă, ceea ce face ca ingredientul să se remarce pentru o biodisponibilitate mai bună decât alte forme ale substanței.

Condroitina este un compus chimic organic din grupa glicozaminoglicanilor. Este o mucopolizaharidă, care este alcătuită din reziduuri de acid glucuronic și N-acetilgalactozamină.

Acidul hialuronic este un compus chimic organic care este o polizaharidă din grupa glicozaminoglicanilor. Este o substanță care în corpul uman face parte din matricea intercelulară a dermei și este componenta principală a lichidului sinovial. Preparatul OstroVit a folosit hialuronat de sodiu - un derivat al acidului hialuronic sub formă de sare de sodiu, adică o formă care apare în mod natural printre organisme, care afectează pozitiv biodisponibilitatea compusului.

MSM , sau metilsulfonilmetan, este un compus sulf organic, inodor, care se dizolvă bine în apă. Deși sulful organic este o componentă a multor alimente diferite, doar o cantitate mică din acesta ajunge în corpul uman, ceea ce se datorează faptului că MSM este un compus foarte delicat care se degrada ușor, inclusiv prin gătit sau pasteurizare. Prin urmare, o soluție bună poate fi livrarea substanței în organism și sub formă de suplimente alimentare.

Extract de oleorezină de tămâie standardizat la 65% acid boswellic - extract obținut din arborele de tămâie, care se găsește în mod natural în zonele din India. În preparatul OstroVit, extractul este standardizat la 65% acid boswellic, un compus chimic organic inclus în grupul triterpenoidelor.

Vitamina C , denumită și acid ascorbic, este un compus chimic organic din grupa alcoolului polihidroxi. Este o vitamina solubila in apa, care ca substanta exogena trebuie furnizata organismului din exterior. Vitamina C poate fi găsită în primul rând în legumele și fructele proaspete - substanța se găsește, printre altele, în coacăze negre, căpșuni, kiwi, precum și ardei, varză de Bruxelles și varză.

Vitamina D3 , cunoscută și sub numele de colecalciferol, este un compus chimic organic steroidian care este inclus în grupul de vitamine liposolubile. Este o substanță care este livrată organismului cu alimente (se poate găsi, printre altele, în peștele marin gras), precum și prin sinteza pielii. Este stocat în principal în țesutul adipos și ficat.

Manganul - un oligoelement, clasificat ca un microelement care poate fi găsit în ceai, semințe uscate de leguminoase, nuci sau semințe.

Proprietățile ingredientelor conținute în OstroVit Flex Regen:

Vitamina C sprijină producția adecvată de colagen pentru funcționarea optimă a vaselor de sânge, oaselor, cartilajelor și gingiilor, precum și a dinților și a pielii. Substanța contribuie, de asemenea, la menținerea metabolismului energetic normal și la buna funcționare a sistemului nervos. Vitamina C ajută, de asemenea, la reducerea oboselii și oboselii și susține buna funcționare a sistemului imunitar și, în plus, ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale și la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Vitamina D folosită în produs ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși și la buna funcționare a mușchilor și, în plus, susține buna funcționare a sistemului imunitar. Compusul ajută, de asemenea, la absorbția și utilizarea corespunzătoare a calciului și fosforului, precum și la menținerea nivelurilor adecvate de calciu în sânge. Substanța este, de asemenea, implicată în procesul de diviziune celulară.

Manganul contribuie la menținerea metabolismului energetic normal și a oaselor sănătoase; mai mult, ajuta la formarea corecta a tesuturilor conjunctive si la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Mod de administrare:
Luați 1 porție (1 tabletă) pe zi. Consumați o dată pe zi. 
Produsul este destinat adulților.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Se recomandă dieta echilibrată și stilul de viață sănătos. Nu ingerați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. 
Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să ia produsul. A nu se lasa la indemana copiilor.

Depozitare:

Pastrati acest ambalaj ermetic inchis intr-un loc uscat, la temperatura de 15-25°C. A nu se expune la lumina directă a soarelui.

Greutate neta a produsului: 137 g

Porții per recipient: 120

Marimea portiei: 1 tableta

Ingrediente active                            Per porție           %RI*

Colagen de vită hidrolizat                       680 mg               -

Sulfat de glucozamină 2KCL                  180 mg               -

Sulfat de condroitină                                60 mg                -

Acid hialuronic (hialuronat de sodiu)        60 mg                -

MSM metilsulfonilmetan                           50 mg                -

Extract de oleorezină de tămâie, din care: 25 mg              

- acid boswellic (65%)                                 16 mg              -

Vitamina C                                                   80 mg          100%

Vitamina D                                                    50 ug           100%

Mangan                                                           2 mg          100%

*RI - Aport de referință

Producător: OstroVit

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania