Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Balsam energetic, analgezic Fohow

Balsam energetic, analgezic Fohow
Balsam energetic, analgezic Fohow
330 00 Lei 295 00 Lei
adauga in cos

Tot ce trebuie să faceți este să aplicați balsamul pe zona cu probleme și veți obține un efect neașteptat și minunat!
Beneficii:
Efect de vindecare asupra durerilor osoase, oboselii, durerilor diferite, umflăturii și a altor simptome.
Efect de încălzire la câteva minute după aplicare, dispariția durerii în 10 minute.
Ajutor rapid în caz de leziuni și traume, leziuni sportive
Ajută împotriva diferitelor dureri ale articulațiilor, brațelor și picioarelor
Ajută împotriva diferitelor probleme ale pielii (inclusiv eczeme vechi)
Reducerea părului gri și stimularea creșterii părului
Îndepărtarea bulgărilor în coloana vertebrală
Corecția formei
Reducerea lipomului (tumoare a țesutului adipos)
Varice
Cantitate: 50g

Producator: Fohow

Fohow

Categorie: Tratarea durerilor

Balsam energetic, analgezic Fohow

BALSAMUL ENERGETIC FOHOW

Produs prin tehnologie avansată, ecologic și sigur. În selectarea materiilor prime, a rețetelor, a tehnologiilor de producție, a efectului acestui produs și a altor aspecte, s-a obținut o combinație armonioasă ideală dintre realizările Orientului și Occidentului. Datorită acțiunii componentelor medicinale vegetative TCM, produsul are un efect curativ uimitor asupra curbaturilor, oboselii, durerii, balonării și altor simptome. Aplicați balsamul în zona problematică și veți obține un rezultat incredibil de rapid.

COMPOZIȚIA PRINCIPALĂ. CELULE STEM DIN MERE ELVEȚIENE MALUS DOMESTICA.

Nicotinamida adenină dinucleotidă (NAD) din balsam acționează ca o sursă de celule stem ale mărului. Plasate cu ajutorul unor tehnologii speciale în lipozomi care conțin grăsimi (nanocapsule), acestea accelerează semnificativ procesul de regenerare, reamplifică nivelul de nutrienți și energie al celulei, mențin echilibrul celular și restabilesc țesuturile deteriorate. Multe vedete precum Michelle Obama, Gwyneth Paltrow, Helen Mirren, Jennifer Lopez au apreciat cu adevărat produsele cosmetice cu celule stem de la Malus Domestica.

Începând cu secolul al XVIII-lea, Malus Domestica crește în nordul Elveției, în Alpi. Celulele stem ale acestui soi de măr sunt capabile să accelereze regenerarea a 80% din celulele unui organism viu. Părul pus în soluția care conține celulele stem ale acestor mere a continuat să crească timp de 18 zile, cu 4 zile mai mult decât părul plasat în soluție fiziologică obișnuită. În grupul de testare, femeile care au administrat preparatul cu conținut de 8% de celule stem Malus Domestica de 2 ori pe zi, după 4 săptămâni, s-a observat diminuarea ridurilor cu 70%. Penetrând în piele, aceste celule stem contribuie la diferențierea și regenerarea rapidă a celulelor, înlocuind celulele atrofiate vechi cu altele noi, măresc durata perioadei de divizare a celulelor și contribuie la formarea de colagen și fibre elastice, încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii.

Resveratrolul stabilizat din vița de vie îmbunătățește activitatea sirtuinelor, mărind astfel nivelul de energie din celule. Datorită proprietăților sale antioxidante puternice, această substanță este o componentă multifuncțională universală folosită în multe domenii. În proprietățile sale antipiretice, resveratrolul depășește aspirina de 60 de ori, din punct de vedere al eficacității combaterii radicalilor liberi, depășește de 40 de ori coenzima Q10 din extractul de semințe de struguri OPC. Proprietățile sale antioxidante depășesc vitamina C de 800 de ori. În plus, el mărește eficacitatea tratamentului cancerului de 40 de ori și nu are efecte secundare.

Extractul de scoarță și lăstari de pin de mare francez conține o cantitate mare de proantocianidine oligomerice. Acest tip de pin crește exclusiv în sud-vestul Franței, pe coastă Les Landes de Gascogne. Extractul are trei proprietăți distincte principale: are un efect antioxidant puternic, îmbunătățește sinteza de colagen și elastină, contribuie la formarea oxidului nitric în celulele pielii și dilatarea vaselor sangvine. Este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru eliminarea radicalilor liberi. Extractul de scoarță și lăstari de pin de mare poate neutraliza un număr mare de radicali liberi înainte de ca ei să înceapă efectul distructiv asupra organismului, iar proprietățile sale antioxidante excepționale ajută la întărirea pereților vaselor de sânge și a capilarelor, la îmbunătățirea microcirculației și la creșterea activității celulare.

REȚETELE ANTICE ALE MEDICINII POPULARE MIAO

„Remediile tradiționale ale medicinii milenare a poporului Miao”. Proprietățile uimitoare ale remediilor medicinii populare Miao au fost apreciate și recunoscute de specialiștii din domeniul medicinii moderne.

6 PROPRIETĂȚI DEOSEBITE ALE BALSAMULUI

Efect termic terapeutic direcționat.  Aplicarea tehnologiei de autoemulsificare a sărurilor lichide de origine vegetală permite crearea unui fel de „canal” de absorbție transdermică, prin care se deplasează energia termică constantă, livrând componentele active în zonele necesare ale corpului. Acțiunea termică poate dura o zi și mai mult. Această metodă este foarte eficientă pentru persoanele care se află în diferite stadii ale unei stări subsănătoase.

Ridicarea tonusului vital al organismului. După ce componentele active ale plantelor medicale TCM pătrund în piele, are loc o îmbunătățire vizibilă a circulației sângelui și o creștere a tonusului general al organismului, astfel încât o persoană să se simtă viguroasă și energică.

Eliminarea „umidității” și ridicarea imunității.

Folosirea produsului permite înlăturarea „umezelii” din organism, restabilirea echilibrului energiilor Yin și Yang, reducerea sarcinii asupra organismului și întărirea sistemul imun.

Efect cosmetologic, încetinirea îmbătrânirii. Mărește activitatea celulară, îmbunătățește funcțiile regenerative ale organismului, încetinește procesul de îmbătrânire. Ajută la eliminarea toxinelor, la restabilirea echilibrului energiilor Shen și Qi, la restabilirea frumuseții feminine și la calmarea durerilor menstruale.

Curățarea și activarea canalelor energetice. Ingredientele active din compoziția produsului îmbunătățesc circulația sângelui, permeabilitatea canalelor energetice și fiziologice ale organismului.

Normalizarea greutății. Util pentru persoanele supraponderale. Utilizarea produsului vă permite grăbirea metabolismul, să scăpați de excesul de calorii și depozitele de țesut adipos, precum și să aveți corpul sănătos și tonifiat.  

 

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania