Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Cap de dus cu turmalina si zeolit GoodWaves Spa

Cap de dus cu turmalina si zeolit GoodWaves Spa
Cap de dus cu turmalina si zeolit GoodWaves Spa
425 00 Lei
produsul nu este in stoc

GoodWaves Spa Sistem de duș inovator
Produsul se aduce la comandă.

Efecte impresionante și imediate pentru pielea, părul și corpul dvs.,
un adevărat duș al tinereții!!
247 micro-pori permit crearea unui jet SPA ce reduce tensiunea musculară și calmează durerea.
GoodWaves Spa vă aduce instant o apă:
anti-oxidantă
detoxificată
dedurizată
energizantă
relaxantă
hidratantă

Producator: Xelliss

Xelliss

Cap de dus cu turmalina si zeolit GoodWaves Spa

NaturaSpa a elaborat dusul GoodWaves Spa si sistemul sau de filtrare inovator. Design-ul a fost proiectat special pentru o ergonomie perfecta si confort de utilizare, bucurandu-se in acelasi timp de un sistem de filtrare performant.

Efecte GoodWaves Spa: Recomandat pentru iritații, alergii, dermatită, psoriazis, acnee, eczeme...sistemul GoodWaves Spa vă va tonifia pielea, va acționa asupra părului făcându-l mai mătăsos, reduce stresul și anxietatea, oboseala, ajută la resorbția celulitei, calmează durerea și activează metabolismul...pe scurt, un adevărat duș al tinereții!

Compoziția GoodWaves Spa:

Un mâner de duș detașabil

- Un disc din otel inoxidabil micro perforat chirurgical, care permite o economisire a apei de pana la 30%

- Un cartus de bumbac sintetic, care permite filtrarea particulelor solide.

- Sfere de cedru Hinoki (Japonia), ale caror uleiuri esentiale emana un miros proaspat si ofera un efect relaxant si calmant pentru pielea sensibila.

Componenta filtrului GoodWaves Spa:

- Un disc de bumbac sintetic la fiecare capat, pentru a retine impuritatile.

- Sfere de zeolit, recunoscut pentru calitatile sale de absorbtie a gazelor, cum ar fi clorul si anumite metale grele.

- Sfere de turmalina pentru difuzia ionilor negativi si a razelor infrarosii indepartate, facand apa antioxidanta.

- Sfere de ceramica alba care contin piatra Maifan pentru a aduce calciu, fier, zinc, magneziu, potasiu, cupru si seleniu, Kaolin pentru actiunea sa detoxifianta asupra pielii, oxid de zinc pentru proprietatile sale anti-fungice, anti-inflamatorii si cicatrizante.

Rezultatele obtinute pot varia in functie de apa utilizata, utilizarea dusului, precum si in functie de starea dumneavoastra de sanatate.

INTRETINERE SIMPLA: Pentru întreținerea dușului și păstrarea tuturor functților sale într-o manieră optimă, trebuie doar să înlocuiți sferele minerale, cât și sferele de lemn de reîncărcare, dupa 6 luni de utilizare.

Pentru întreținerea plăcii și pentru a avea întotdeauna un jet regulat, puneți-l la înmuiat 10-15 minute în oțet alb sau bicarbonat, diluat în apă fierbinte, pentru mai multă eficiență.

CLORUL    Utilizat in numeroase industrii, in special in statiile de epurare a apei, clorul joaca rol de dezinfectant. Dar clorul este de asemenea un gaz foarte reactiv și numeroase studii științifice demonstrează toxicitatea sa asupra omului. Combinat cu calcarul, este un oxidant pentru piele, care provoacă uscarea și îmbătrânirea prematură.

Faptul de a reduce clorul din apa pe care o beți nu este suficient pentru a-l elimina complet din viața dumneavoastră. De fapt, o parte majora a absorbției sale se realizează prin respirația vaporilor săi, atunci când faceți dus sau baie, dar și de către pielea dumneavoastră, care il absoarbe. Prin distrugerea echilibrului său natural, ea devine uscată și iritată și își pierde tonusul. Părul devine uscat și fragil.

Si absorbția acestuia prin tractul respirator poate provoca persoanelor sensibile reacții astmatice sau alergice.

Dusul GoodWaves Spa este special conceput cu o combinatie specifica de ceramica de filtrare, care, în contact cu clorul, permite transformarea lui într-un element non-toxic și neutru pentru mediul înconjurător.

ECONOMII DE APA    Elaborarea particulara a dusului GoodWaves Spa duce la o economisire a apei de pana la 30%.

ECONOMII DE GEL DE DUȘ ȘI ȘAMPON

La trecerea sa prin filtru, apa va deveni dinamizată, îmbogațită cu ioni negativi și mai plăcută. Prin urmare, cantitatea de gel de duș sau de șampon necesară pentru spălarea corpului și părului va fi redusă.

EFECTUL SPA

Cei 247 de micro-pori formati in hexagoane, permit crearea unui jet Spa de masaj ultra performant, pentru un efect de destindere in profunzime, reducerea tensiunii musculare si ameliorarea durerilor.

RAZE INFRAROȘII ÎNDEPĂRTATE

Razele infraroșii îndepărtate sunt un tip special de lumină, o parte a spectrului electromagnetic invizibil pentru noi. Cum au demonstrat mai multe studii asupra sănătății, căldura razelor infraroșii îndepărtate este cea mai benefică, penetrând pielea (4-6 cm) și crescând circulația, pentru a ajuta la curățarea organismului de toxine dăunătoare.

PROPRIETĂȚILE CERAMICELOR

ZEOLITUL     Zeoliții se găsesc la nivelul formațiunilor vulcanice, având sedimentare lentă, în prezența gazului și a vaporilor de apă. Este o rocă cristalină cu o capacitate uimitoare de absorbție și absorbție a gazelor, petrochimicelor, metalelor grele și a elementelor radioactive.   Zeolitul, de asemenea, poate juca un rol de structură schimbătoare de ioni în funcție de sarcină și dimensiune. Diferite studii au demonstrat, de exemplu, ca zeolitul poate capta plumb, cadmiu, arsenic, mercur si alte metale potențial periculoase.

TURMALINA    Posedă în mod natural puternice proprietăți electrice și difuzează energia ionilor negativi și a razelor infraroșii de depărtare (căldura pe care o simțim pe piele atunci când ne expunem la Soare). Lungimea de unda a radiației infraroșii de depărtare este cea care permite creșterea și dezvoltarea vieții pe pământ.

Turmalina este, de asemenea, utilizată în tratamentul revitalizant sau de frumusețe al părului. Cunoscută pentru efectul său asupra sănătății și a bunăstării, turmalina îmbunătățește circulația sanguină și reglează funcția hormonală, sistemul nervos, reduce infecțiile și crește capacitatea de concentrare.

Mai mult decât atât, datorită radiației infraroșii, căldura emisă de radiația infraroșie este apoi utilizată pe termen lung în medicină, pentru tratarea oboselii generale, tensiunii, durerii de cap, reumatismului etc.

CERAMICA ALBA (un ansamblu de minerale)

- Piatra Maifan, piatra minerala care contine numeroase micro-elemente, cum ar fi calciu, fier, zinc, magneziu, potasiu, cupru și seleniu. Utilizată pentru tratarea bolilor de piele și ulcerelor în medicina chineză.

- Kaolin, argila albă cunoscută pentru acțiunea sa detoxifiantă asupra pielii.

 -Oxidul de zinc, o pulbere de culoare albă, descoperită în secolul al XVIII-lea, în Europa. Utilizat în primul rând ca pigment, i-au fost descoperite treptat alte utilizari. Acesta este utilizat pe scară largă în prezent în farmacii și în cosmetică, unde proprietățile sale anti-fungice, anti-inflamatoare, purificatoare și cicatrizante sunt recunoscute.

ARBORELE HINOKI

Inca din Antichitate, lemnul a fost folosit ca material de constructie pentru case si cladiri.

Cedrul Hinoki este cunoscut nu numai pentru robustetea sa și ușurința de lucru, ci și pentru versatilitatea, durabilitatea și rezistența sa la umezeală. Uleiurile esențiale conținute în acest copac, atât de popular în Japonia și Coreea, degajă un miros proaspăt și oferă un efect liniștitor și relaxant corpului și minții.Terpenele Hinoki au, de asemenea, o capacitate de absorbție a substanțelor toxice. Alburnul de cedru de Hinoki oferă atât o funcție suplimentară de filtrare, cât și un efect de alinare și liniștitor pielii sensibile și iritate.

Alte imagini

Cap de dus cu turmalina si zeolit GoodWaves SpaCap de dus cu turmalina si zeolit GoodWaves Spa
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania