Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Detoxifiant lichid Sanqing Fohow

Detoxifiant lichid Sanqing Fohow
Detoxifiant lichid Sanqing Fohow
285 00 Lei
produsul nu este in stoc

Lichidul oral „Sanqing” este cel mai eficient produs natural creat în China pentru curățarea organismului. Produsul este recomandat persoanelor care suferă de constipație și hiperlipemie, în cazurile de inflamație ale tractului digestiv, acnee, pete pigmentare.

Producator: Fohow

Fohow

Detoxifiant lichid Sanqing Fohow

Efecte funcționale: 

 • curăță intestinul
 • curăță organismul de toxine
 • curăță sângele de lipide
 • ameliorează constipația
 • tratează enterita și gastrita

Ingredientele principale și efectele acestora:

 • Gelul de aloe - conține 160 de componente active, inclusiv ahetina, care întărește organismul în combaterea virusurilor, și aloemicinus care afectează celulele canceroase. Aloe stimulează organismul și încetinește procesele de îmbătrânire. În plus, aloe ajută la constipație și hemoroizi, vindecă rănile, tratează bolile inimii și ale vaselor de sânge și are alte efecte benefice.
 • Oligozaharidele - sunt fibre nutritive solubile în apă de înaltă calitate, care îmbunătățesc activitatea tractului digestiv și au efecte de vindecare vizibile. Funcționează ca un laxativ, prevenind constipația, reduce cantitatea de lipide din sânge, întărește imunitatea și are multe alte efecte benefice.

Mod de utilizare:  Până la două sticluțe pe zi, de obicei 10 zile, este considerat un singur tratament, care poate fi repetat. Pentru un efect mai intens, se recomandă o pauză de 3 zile de neutilizare între cursurile de tratament. Pentru o curățare completă, utilizați nu mai puțin de 15 zile.

Efectele utilizării:

 • În 2 până la 3 ore după prima utilizare a elixirului, excrementele stagnante încep să se descompună în intestin, urmate de flatulență.
 • În 2 până la 3 zile după utilizare, excrementele stagnante încep să se desprindă de pereții intestinului. Se va simți nevoia de defecare, iar excrementele vor fi lichide, cu un miros foarte urât și culoare întunecată.
 • În 4 până la 10 zile de la utilizare, se înregistrează tot mai puține procese de inflamație în stomac și intestin, mirosul neplăcut al gurii dispare, constipația sau diareea dispar treptat, iar excrementele au o culoare și o formă normale.
 • După 2 până la 3 cure de un astfel de tratament, activitatea tractului digestiv se normalizează vizibil, iar defecarea se ameliorează și devine regulată. Treptat, aspectul aspru al pielii, cauzat de constipație și de acumularea toxinelor în organism, dispare, iar tenul devine de un roz normal. Respirația urât mirositoare ​​dispare. Treptat dispar petele pigmentare, acnea și erupțiile cutanate, deoarece cauzele lor au fost eliminate.

Ingrediente:  Gel de aloe vera, oligozaharide, chitină, crizantemă, frunze de ginkgo, ciupercă neagră, ganoderma lucidum, cordyceps sinensis.

Pachet:  4 sticluțe, 30 ml fiecare

Data de expirare:  18 luni de la data producerii

Depozitare: într-un loc răcoros și întunecos

Alte imagini

Detoxifiant lichid Sanqing FohowDetoxifiant lichid Sanqing Fohow
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania