Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Centura de terapie termica de Faradizare Fohow

Centura de terapie termica de Faradizare Fohow
Centura de terapie termica de Faradizare Fohow
2250 00 Lei
adauga in cos

Realizată cu ajutorul nanotehnologiilor și proiectată folosind un material special cu magneți mărunțiți, cu putere mică și peste cincizeci de minerale. Amplasarea lor respectă principiile acupuncturii pentru a stimula punctele situate de-a lungul diferitelor meridiane. Mineralele semiprețioase (în principal nefritul) și magneții cu putere redusă sunt introduse într-un strat dintr-un material special și amplasate într-un mod special. Conține minerale de origine meteoritică deoarece acestea pot emit raze infraroșii.
Aceasta constituie baza centurii termice de Faradizare (Tratament prin curenți de inducție)

Producator: Fohow

Fohow

Categorie: Tratarea durerilor

Centura de terapie termica de Faradizare Fohow

Avantajele produsului:

1. Îmbunătățește circulația sângelui în regiunea lombară. Recomandat pentru deteriorarea muschilor lombari. Ameliorează durerea din regiunea lombară afectată de  radiculită. Când este udată, centura ameliorează rapid crizele acute de radiculită! Este indicată folosirea ei și în cazul leziunilor coloanei vertebrale, hernii intervertebrale , osteocondroză, nevralgie intercostală.

2. Îmbunătățește funcția renală. Este utilizată pentru următoarele boli ale sistemului urogenital: cistită, uretrită, pielonefrită, prostatită, impotență, infertilitate, anexită, neoplasme benigne.

3. Eficientă în boli ale tractului gastro – intestinal: gastrită, pancreatită, colecistită, colită, constipație, etc. Aceasta crește motilitatea intestinală, previne prolapsul abdominal (gastroptoza).

4. Reduce durerea la nivelul abdomenului inferior din cauze ginecologice precum menstruația dureroasă si alte boli inflamatorii.

5. Ajută la reducerea țesutului adipos din organism în partea de jos a spatelui și din zona abdominală.

Indicații de utilizare a centurii termice de Faradizare (Tratament prin curenți de inducție)

 • Boli ale inimii și vaselor de sânge - boli hipertonice stadiul I și II, reumatism și distonie a vaselor de sânge
 • Boli și tulburări ale sistemului nervos - traumatisme ale coloanei vertebrale și ale creierului, rupturi ale discului intern, osteocondrită a coloanei vertebrale, tulburări ale circulației sângelui la nivelul maduvei spinării, accidente vasculare cerebrale, nefrite, nevralgii, nevroze, paralizie
 • Afecțiuni ale vaselor de sânge periferice - eliminarea aterosclerozei, tromboangiitei, deficiență venoasă și limfatică cronică, flebite de tromb venos superficial și profund
 • Boli și leziuni de susținere și mișcare - osteocondrită deformantă (etape acute și faze de remisie I și II), artrită toxică infecțioasă, bursită și periarterită, oase rupte cu vindecare lentă, vânătăi, întindere de tendon și dislocare de capsule articulare
 • Boli ale sistemului respirator - pneumonie cronică, bronșită cronică, astm bronșic (cu excepția cazurilor de dependență de hormoni)
 • Boli ale tractului digestiv - dureri de stomac, gastrită și gastro-duodenită, pancreatită cronică
 • Afecțiuni ale sistemului genital, urologic - cistită, uretrită, pielonefrită, anexită, prostostatită, impotență, infertilitate, sindromul climacteric, tumori (miom, fibromiom, fibro-adenom mamar) 


Recomandări:
⦁ Recomandată pentru toate categoriile de vârstă
⦁ Deși nu există nicio limită la numărul de proceduri, amintim că cele mai bune efecte curative și preventive se obțin mai degrabă prin sesiuni regulate, decât prin cele frecvente.
⦁ Umeziți suprafața de lucru a centurii înainte de utilizare, pulverizând-o sau netezind palma umezită cu apă peste ea.
⦁ Apoi, așezați centura pe zona afectată.
⦁ Durează 5-10 minute pentru a simți centura funcționând (în funcție de sensibilitatea pielii). Apare senzația de ușoare furnicături și înțepături ca de ac și de încălzire.
⦁ Suprafața pielii nu este afectată în niciun fel de utilizare. Spre deosebire de tratamentele termice simple, aceasta nu produce arsuri, roșeață și nici o creștere a temperaturii corpului.
⦁ Timpul recomandat de utilizare pe sesiune este de 15-30 de minute. Dacă este prea mare căldura pentru dumneavoastră sau dacă există senzație de arsură, centura poate fi îndepărtată mai devreme pentru un tratament mai scurt.
⦁ Nu folosiți centura mai mult de 5 ore pe sesiune.
⦁ Nu folosiți centura în timp ce dormiți.
⦁ Curățați zona biologică de lucru a centurii cu o cârpă moale umedă. Nu folosiți niciun detergent atunci când o spălați.
⦁ Nu strângeți sau zdrobiți centura. Nu o uscați în lumina directă a soarelui.
⦁ Depozitați-o într-un loc uscat și întunecat.
Notă
Nu utilizați în cazuri de cancer (mai ales în stadiul 3 și 4), patologii grave ale inimii și vaselor de sânge, boli mintale grave, sarcină și stimulente cardiace.

Centură cervicală termică de Faradizare (Tratament prin curenți de inducție) 

Realizate prin nanotehnologii și proiectate folosind un material special cu magneți mărunțiți, cu putere mică și peste cincizeci de minerale. Amplasarea lor respectă principiile acupuncturii pentru a stimula punctele situate de-a lungul diferitelor meridiane. Mineralele semiprețioase (în principal nefritul) și magneții cu putere redusă sunt introduse într-un strat dintr-un material special și amplasate într-un mod special. Mineralele de origine meteoritică sunt incluse deoarece pot emite raze infraroșii. Aceasta constituie baza centurii termice de Faradizare.

Efecte funcționale

 • Normalizează circulația sângelui în zona gâtului
 • Ameliorează și elimină durerile din zona gâtului, umărului și brațului
 • Îmbunătățește circulația sângelui în creier
 • Ameliorează și elimină durerile de cap și oboseala
 • Echilibrează sistemul nervos
 • Ajută somnul
 • Tratează rinita, haimorita, faringita, otita, laringita, traheita și inflamația nervului auditiv
 • Efecte curative în cazurile de afecțiuni funcționale articulare medii, incluzând artroza, artrita, poliartrita, vânătăi, întinderi și luxații
 • Tratează bolile nasului și gâtului: rinită vasomotorie, rinită cronică, haimorită, faringită cronică, otită cronică, inflamație a nervilor aurali (neurită), laringită și traheită

Utilizare

 • Umeziți suprafața de lucru a centurii înainte de utilizare, pulverizând-o sau netezind palma umezită cu apă.
 • Așezați centura pe zona afectată și aplicați stickerele pe centură.
 • Durează 5-10 minute pentru a simți că centura funcționează (în funcție de sensibilitatea pielii). Veți simiți o senzație de înțepături ca de ac și căldură.
 • Nu există o limită a procedurilor, cu toate acestea, cele mai bune efecte curative și preventive sunt mai degrabă obținute prin sesiuni regulate, decât prin cele frecvente.
 • Timpul recomandat de utilizare pe sesiune este de 15-30 de minute. Dacă pentru dumneavoastră căldura este prea puternică sau dacă simțiți senzație de arsură, centura poate fi îndepărtată mai devreme pentru un tratament mai scurt. Nu folosiți cureaua timp de peste 5 ore pe sesiune. Centura de gât termică poate fi folosită de două ori pe zi.
 • Nu folosiți centura în timp ce dormiți.
 • Curățați zona biologică de lucru a centurii cu o cârpă moale, umedă. Nu folosiți niciun detergent atunci când o spălați.
 • Nu strângeți sau zdrobiți centura. Nu o uscați în lumina directă a soarelui.
 • Depozitați într-un loc uscat și întunecat.

Notă

În caz de rinită, așezarea recomandată a centurii este pe față, frunte și zona sinusului (zona facială este foarte sensibilă, nu umeziți centura!)

În cazurile cu probleme tiroidiene, centura poate fi folosită, însă nu trebuie să fie strânsă, ci să trebuie plasată lejer și pentru o perioadă scurtă de timp.

Nu utilizați în cazuri de cancer (în special în stadiul 3 și 4), patologii grave ale inimii și vaselor de sânge, boli mintale grave, sarcină și stimulente cardiace

Alte imagini

Centura de terapie termica de Faradizare FohowCentura de terapie termica de Faradizare Fohow
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania