Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Cordyceps Sanbao Elixir Liquid

Cordyceps Sanbao Elixir Liquid
Cordyceps Sanbao Elixir Liquid
275 00 Lei
produsul nu este in stoc

Reduce obstructia bronsica si imbunatateste circulatia sangelui in sistemul respirator si in organele pelviene inferioare, normalizeaza functia organelor sistemului urogenital, regleaza cantitatea de colesterol din sange.
Accelereaza metabolismul
Ajuta digestia
Ajuta sistemul imunitar
Amelioreaza oboseala
Anticancerigen
Antitumoral
Articulatii sanatoase
Creste nivelul de energie
Detoxifiant
Dieta si control greutate
Echilibreaza tensiunea arteriala
Fortifica sistemul cardiovascular
Hepatoprotector
Hipoglicemiant
Normalizeaza functia renala
Reduce colesterolul
Reduce obstructia bronsica
Regleaza tranzitul intestinal
Tonic general Netto 120 gr ( 4 x 30 gr)

Producator: Fohow

Fohow

Cordyceps Sanbao Elixir Liquid

Este cel mai important preparat din China – imunoregulatorul biologic dezvoltat in institutul de cercetare stiintifica al corporatiei „Fohow”. Este folosit la fel ca lichidul oral „Phoenix”. „Sanbao” are un efect mult mai bun in cazurile de hepatita B si C, poliartrita reumatoida, diabet.

Lichidul oral „Sanbao” este dezvoltat pe baza lichidului oral „Phoenix”, fiindu-i adaugata cea mai noua substanta industriala – Extractul de furnica montana, Polyrhachis vicina (Pv Roger). In fiecare sticla a produsului finit exista aproximativ 300-307 de extracte de furnica. La producerea preparatului, furnicile au fost inactivate prin congelare si, in afara de aceasta, pentru a fragmenta membranele celulare, au fost utilizate tehnologii subnanometrice si crioextractie, aceasta a permis utilizarea pana la 98% din substanta initiala valoroasa (furnicile montane).

Suplimentul alimentar „Sanbao”, activ din punct de vedere biologic, este similar in ce priveste continutul cu lichidul oral „Phoenix”, dar concentratia de Cordyceps este mai mare, ajungand pana la 80%. Preparatul, spre deosebire de lichidul oral „Phoenix”, se caracterizeaza printr-un efect de expectoratie mai bun, reduce obstructia bronsica si imbunatateste circulatia sangelui in sistemul respirator si in organele pelviene inferioare, normalizeaza functia organelor sistemului urogenital, regleaza cantitatea de colesterol din sange.

Principalele componente:
⦁ Cordyceps chinezesc – 80%,
⦁ Linchzhi – 8,0%,
⦁ Extract de furnica de munte, Shiitake, miere de Himalaya.

Continut net: 4 sticle a cate 30ml fiecare
Data expirarii: 18 luni de la data producerii
Conditii de pastrare: pastrati intr-un loc intunecat si uscat; dupa deschidere, pastrati sticla intr-un loc intunecat si racoros

Utilizare pentru intretinere a sanatatii:

5 ml (o lingurita) de 2 ori pe zi pe stomacul gol dupa ce ne trezim si inainte de culcare

Utilizarea preventiva:
Lichidul oral „Sanbao” este prescris in aceleasi doze si cure de tratament ca si lichidul oral „Phoenix”. Pentru copii ca masura preventiva este prescris de obicei lichidul oral „Phoenix”.

Boli ale organelor respiratorii: bronsita, in special cronica, pneumonie, emfizem pulmonar, astm bronsic – incepand cu cateva saptamani pana la cateva luni. 

In cazurile de tuberculoza pulmonara, cura este mai lunga; rinita, sinuzita, otita – se va picura cateva picaturi intr-o ureche sau in nas, de doua ori pe zi, pana cand simptomele dispar. 

Indicatii de utilizare si durata de utilizare in cazul mai multor boli:

- Poliartrita reumatoida si alte boli articulalare – timp de cateva luni;
- Hepatita B si C – timp de cateva luni;
- Diabetul zaharat tip 2 si tip 1, pentru prevenirea complicatiilor – timp de cateva luni;

De asemenea, trebuie sa se ia preparatul de la cateva saptamani pana la cateva luni, in cazurile tuturor bolilor urogenitale, in special ale barbatilor, hipertrofiei si adenomului de prostataspermatorrea, ejacularea precoce; pentru femei – nicturie, tulburari ale ciclului menstrual, dureri in zona pelvisului – timp de cateva luni;

- Bolile pre-canceroase si tumorile maligne, in special in cursul chimioterapiei si radioterapiei, continuati utilizarea dupa cura de tratament cu lichid oral „Phoenix” – 1 – 2 pachete;

In cazul nivelului crescut de lipide, colesterol si trygliceride din sange – nu mai putin de 2 luni sau pana la obtinerea unui rezultat normal de analize de laborator;

In cazul multor altor boli cronice, prepatul „Phoenix” poate fi folosit – in cure de la cateva saptamani pana la cateva luni.

Doze pentru adulti:
Doza curativa minima de lichid oral „Phoenix” si „Sanbao” este de 5 ml pe zi. Daca este necesar, doza de preparare poate fi crescuta pana la 2 sticle (60 ml) pe zi (in astfel de cazuri, preparatul se ia de obicei de doua ori pe zi – dimineata si seara). Ar trebui sa fim atenti la faptul ca trebuie crescuta treptat o doza de preparat, pentru a evita o posibila exacerbare si cand se utilizeaza medicatia traditionala.

Note:
Pentru adultii care sufera de boli respiratorii, obstructii bronsice, doza de preparare este crescuta de la 2 ml cu cate 1 ml in fiecare zi, pana cand se obtine un efect clinic, adica sufocarea este redusa, expectoratia este crescuta. Dozele de preparare stabilite sunt utilizate pana la doua luni.
Pentru adolescenti, lichidul oral „Sanbao” trebuie prescris cu mare atentie, deoarece stimuleaza circulatia sangelui la nivelul sistemului sexual si urinal.
In cazurile de afectiuni oncologice si hematologice, se recomanda administrarea de forme de Cordyceps lichide pe rand sau administrarea simultana a lichidului „Phoenix” si „Sanbao”. In cazurile sistemului endocrinal si urogenital, a bolilor oncologice ale encefalului se pot lua si capsule „Linchzhi”.

Utilizat pentru:

Reglare hormonala

Sanatate sexuala

Sistemul articular

Sistemul cardiovascular

Sistemul circulator

Sistemul digestiv

Sistemul hepatic

Sistemul imunitar

Sistemul renal

Sistemul respirator

Sistemul urinar

Acesta este un supliment alimentar. 

Informatiile furnizate pe aceasta pagina nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist.

Alte imagini

Cordyceps Sanbao Elixir LiquidCordyceps Sanbao Elixir Liquid
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania