Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Vitamin for Women (Vitamine pentru femei)

Vitamin for Women (Vitamine pentru femei)
Vitamin for Women (Vitamine pentru femei)
48 00 Lei
adauga in cos

Vitamins for Women un complex de vitamine, minerale, extracte și aminoacizi pentru femei. Creat special pentru sexul frumos, un supliment absolut de elită pentru consumatorii care știu ce este cel mai important pentru ei.

Producator: OstroVit

OstroVit

Vitamin for Women (Vitamine pentru femei)

 • Formula speciala pentru femei
 • 25 de substanțe active
 • Aplicați pe lună de suplimentare
 • Vitamine sub formă metilată
 • Cea mai înaltă calitate a materiilor prime și tehnologiei de producție
 • Ambalaj din sticlă închisă la culoare
 • Capsulă ușor de înghițit
 • Compus de componente care susțin sistemul imunitar

OstroVit Pharma Vitamine pentru femei - Formula individuala pentru femei

Vitaminele și mineralele - conținute în produsul nostru controlează toate procesele de viață care au loc în corpul uman. Ele influențează pozitiv procesele biochimice. Acţionează ca un scut protector natural - imunitatea organismului nostru. Îmbunătățește activitatea tuturor organelor. Ele influențează sănătatea și oasele puternice. Îmbunătățesc starea de spirit și susțin organismul în lupta împotriva răcelilor și infecțiilor.

Veți găsi suplimentul nostru alimentar în compoziția:

Biotina, adică vitamina B7 care: ajută la menținerea sănătății părului, a membranelor mucoase și a pielii sănătoase. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat și la menținerea unui metabolism adecvat al macronutrienților. Ajută la buna funcționare a sistemului nervos și ajută la menținerea corectă a funcțiilor psihologice.

Zincul care: ajuta la mentinerea sanatatii parului, unghiilor si pielii. De asemenea, ajută la menținerea fertilității și a funcției reproductive adecvate și la menținerea oaselor sănătoase. În plus, ajută la menținerea vederii corespunzătoare și la funcționarea corectă a sistemului imunitar. Zincul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Vitamina D3, adică vitamina soarelui - mărește mineralizarea oaselor și a dinților, ajută la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar.

Acid pantotenic, sau vitamina B5 - Acidul pantotenic contribuie la menținerea metabolismului energetic corect, precum și la sinteza și metabolismul corect al hormonilor steroizi, vitaminei D și a unor neurotransmițători. În plus, contribuie la reducerea senzației de oboseală și epuizare, ajută la menținerea aptitudinii mentale la nivelul corect.

Niacina, adică vitamina B3 – ajută la menținerea sănătoasă a pielii și reduce senzația de oboseală și oboseală. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Iod - ajută la menținerea pielii sănătoase. Ajută la buna funcționare a tiroidei și la producerea hormonilor tiroidieni. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat.

Riboflavina, sau vitamina B2 – care ajută la menținerea pielii sănătoase și contribuie la reducerea senzației de oboseală și epuizare. În plus, această vitamină ajută la menținerea unei stări corespunzătoare a membranelor mucoase și a globulelor roșii. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat, ajută sistemul nervos să funcționeze corect.

Vitamina B6 – ajută la sinteza corectă a cisteinei, contribuie la menținerea metabolismului energetic corect, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea metabolismului corect al homocisteinei. Această vitamină contribuie la menținerea metabolismului adecvat al proteinelor și glicogenului, precum și la reglarea activității hormonale.

Tiamina , adică vitamina B1 – contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat și ajută sistemul nervos să funcționeze corect. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate, precum și la buna funcționare a inimii.

Selen – ajută la menținerea părului și a unghiilor și a pielii sănătoase, poate ajuta la reglarea bunei funcționări a sistemului imunitar, susține buna funcționare a enzimelor, este responsabil pentru o funcție sănătoasă a tiroidei.

Vitamina A – contribuie la menținerea vederii corecte și la menținerea metabolismului corect al fierului. Ajută la menținerea unei stări corespunzătoare a membranelor mucoase. Ajută la menținerea pielii sănătoase și la buna funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina E – ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Puternic antioxidant, poate contribui la scăderea LDL al „colesterolului rău”. S-a demonstrat că susține funcțiile normale ale organului vederii. Poate juca un rol important în îmbunătățirea sistemului cardiovascular.

Cromul – ajută la inhibarea așa-numitei „foame de lup” și ajută la menținerea metabolismului corect al macronutrienților. Poate ajuta la menținerea unui nivel adecvat de glucoză. Poate promova lipoliza. Contribuie la menținerea țesutului muscular.

Vitamina B12 - ajută la reducerea senzației de oboseală și oboseală. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate și la corectarea producției de globule roșii. De asemenea, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la buna funcționare a sistemului imunitar. Contribuie la metabolismul energetic adecvat și la menținerea metabolismului homocisteinei.

Acid folic – ajută la reglarea creșterii și funcționării tuturor celulelor din corpul nostru. Ia parte la creșterea țesuturilor materne în timpul sarcinii. Ajută la menținerea metabolismului homocisteinei. Este potrivit pentru femeile care planifică o sarcină, fiind însărcinate și care alăptează.

Acid hialuronic – ca unul dintre componentele pielii, este responsabil de hidratarea acesteia, are funcții de construcție și umple spațiile intercelulare. Poate contribui la întârzierea îmbătrânirii pielii. Contribuie la buna funcționare a articulațiilor, oaselor și țesutului conjunctiv. Suplimentarea poate ajuta la creșterea elasticității pielii. Prezinta efecte antiinflamatorii. Sprijină vindecarea rănilor și recuperarea post-traumatică.

Colagenul ajută la menținerea fermității, elasticității și tensiunii corespunzătoare a pielii. Inhibă formarea ridurilor și a celulitei. Contribuie la întârzierea îmbătrânirii pielii. Suplimentarea cu colagen poate ajuta la creșterea elasticității pielii.

Coada-calului de câmp – mai exact, extractul său – coada-calului conține mulți compuși benefici, în special antioxidanți (antioxidanți), precum și o concentrație mare de silice. Coada-calului de câmp este folosită de multe mii de ani sub formă de infuzii, extracte, precum și extracte sau macerate. Studiile indică efectul său benefic în susținerea mineralizării osoase adecvate și a structurii celulare a scheletului, inclusiv osteoclaste și osteoblaste, este responsabil pentru această concentrație mare de silice. Coada-calului de câmp este cunoscută și pentru efectul său benefic ca diuretic sau diuretic natural. Crește excreția de urină din organism și scade tensiunea arterială. Cele mai cunoscute proprietăți ale coada-calului de câmp sunt efectul său eficient asupra aspectului natural al pielii, unghiilor și părului nostru.

L-cisteina HCL - este o proteina, aminoacid sulfuric endogen (impreuna cu homocisteina si metionina formeaza un grup de aminoacizi sulfuric), gasita in keratina, care este componenta principala a parului, pielii si unghiilor.

L-lizina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi esențiali. Esența lor este că, pentru buna funcționare a organismului, trebuie să furnizăm cantitatea potrivită din ele prin suplimente sau cu alimente. Corpul nostru nu este capabil să le sintetizeze singur. În plus, este unul dintre principalii compuși care formează toate proteinele din corpul nostru. De aici, numele grupului, aminoacizi proteici. L-lizina joacă un rol major în absorbția calciului, construirea țesutului muscular, în timpul recuperării după leziuni severe și în producerea multor hormoni sau enzime.

Proprietățile vitaminelor OstroVit Pharma pentru femei:

 • Ajută la menținerea părului sănătos și a pielii și unghiilor sănătoase
 • Ajută sistemul nervos să funcționeze corect
 • Ajută la menținerea funcțiilor psihologice
 • Reduce senzația de oboseală și oboseală
 • Sprijină buna funcționare a sistemului imunitar
 • Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat
 • Ajută la menținerea vederii corecte

Mod de administrare:

Consumati 1 portie (2 capsule) zilnic, la o masa.

Inainte de utilizare, se recomanda efectuarea unui test de sange 25-(OH) D si consultarea unui medic sau a unui farmacist. Produsul este destinat adultilor.

Ingrediente:

Colagen de peste ; extract de coada-calului macinat (7% siliciu), acid L-ascorbic (vitamina C); invelis de capsula (agent de incarcare: hidroxipropil metilceluloza); picolinat de zinc (zinc); L-cisteina HCL; L-Lizina HCL; L-metionina; extract de muguri de bambus (75% silice); drojdie de bere uscata; acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E); colecalciferol (vitamina D); D-pantotenat de calciu (acid pantotenic); acid nicotinic (niacina); extract de frunze japoneze (1% iod); riboflavina (vitamina B2); piridoxal 5'-fosfat P-5-P (vitamina B6); clorhidrat de tiamina (tiamina); L-selenometionina (seleniu); acid hialuronic (hialuronat de sodiu); acetat de retinil (vitamina A); menachinona MK-7 din Bacillus subtilis natto ( soia ) (vitamina K); D-biotina (biotina); picolinat de crom (crom); acid (6S)-5-metiltetrahidrofolic-5-MTHF sare de glucozamina (acid folic); metilcobalamina (vitamina B12).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), arahide, alte fructe cu coaja lemnoasa, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee.

Greutatea neta a produsului: 28 g

Portii per recipient: 30

Dimensiunea portiei: 2 capsule

Ingrediente active Per portie

Colagen de peste 150 mg*
Extract din parti macinate de coada-calului (7% siliciu) 100 mg*
Acid L-ascorbic 80 mg (DZR 100%)
Picolinat de zinc (zinc) 15 mg (DZR 150%)
L-cisteina HCL 50 mg*
L-lizina HCL 50 mg*
L-metionina 50 mg*
Extract de muguri de bambus (75% silice) 50 mg*
Drojdie uscata de bere 50 mg*
Tocoferil DL-alfa acetat (vitamina E) 12 mg (DZR 100%)
Colecalciferol (vitamina D3) 50 µg (DZR 1000 %)
D-pantotenat de calciu (acid pantotenic) 18 mg (DZR 300%)
Acid nicotinic (niacina) 16 mg (DZR 100%)
Extract de frunze japoneze (1% iod -150 µg) 15 mg (DZR 100%)
Riboflavina (vitamina B2) 14 mg (DZR 1000%)
Piridoxal 5'-fosfat P-5-P (vitamina B6) 14 mg (DZR 1000%)
Clorhidrat de tiamina (tiamina) 11 mg (DZR 1000%)
L-selenometionina (seleniu) 55 µg (DZR 100%)
Acid hialuronic (hialuronat de sodiu) 10 mg*
Acetat de retinil (vitamina A) 800 µg (DZR 100%)
Menaquinona MK-7 cu Bacillus subtilis natto (vitamina K) 75 µg (DZR 100%)
D-biotina (biotina) 2500 µg (DZR 5000%)
Picolinat de crom (crom) 200 µg (DZR 500%)
Sare de glucozamina a acidului (6S)-5-metiltetrahidrofolic - 5-MTHF (acid folic) 600 µg (DZR 300%)
Metilcobalamina (vitamina B12) 25 µg (DZR 1000%)

ATENTIONARE: A nu se consuma in timpul sarcinii si alaptarii.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Nu utilizati daca sigiliul este rupt.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Alte imagini

Vitamin for Women (Vitamine pentru femei)
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania