Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Pasta de dinti Fohow Phoenix

Pasta de dinti Fohow Phoenix
Pasta de dinti Fohow Phoenix
45 00 Lei
adauga in cos

Pasta de dinți „Phoenix” – cea mai recentă realizare obținută după mulți ani de studii și cercetări, include extracte din Cordyceps sinensis, Ganoderma lucidum și extracte din mai multe tipuri de plante medicinale – glicozide vegetale și fenoli.

Tub de 140 g net

Producator: Fohow

Fohow

Pasta de dinti Fohow Phoenix

Descrierea produsului

Datorită formulei sale științifice, are un efect de reglare bidirecțională, dublă normalizare a fondului bacterian. Este o  pastă de dinți de ultimă generație.

Efect special:

ACȚIUNE DE REGLARE BIDIRECȚIONALĂ: Cordyceps sinensis și Ganoderma Lucidum au efect de reglare bidirecțională evident, îmbunătățind radical starea cavității bucale.

EFECT DUBLU DE ELIMINARE A BACTERIILOR: Glicozidele vegetale și fenolul împiedică înmulțirea bacteriilor dăunătoare din cavitatea bucală, elimină protozoarele nocive, reducând dezvoltarea microbiană de la nivel bucal.

EFECT PROFILACTIC DE ÎNTĂRIRE A DINȚILOR: extractele de Cordyceps sinensis și Ganoderma lucidum, în combinație cu plante medicinale previn și reduc sângerarea gingiilor, a ulcerațiilor bucale, a parodontitei, a respirației urât mirositoare, a durerii gingivale, a cariilor dentare.

ACȚIUNE DE CURĂȚARE A CAVITĂȚII BUCALE: extractul de Cordyceps sinensis, Ganoderma lucidum și glicozidele vegetale și fenolul promovează în mod eficient sănătatea cavității bucale, curăță dinții și menține curățenia cavității bucale, împiedică înmulțirea microorganismelor din mediul bucal, asigurând astfel curățenia cavității bucale și sănătatea dinților.

Alte caracteristici: Se aplică puțină pastă în cazul mușcăturilor de țânțari, elimină mâncărimea și umflăturile, în degerături sau arsuri, ajută la prevenirea cicatricilor, ajută în mod eficient la reducerea inflamației și a durerilor în gât, eliminând totodată ulcerațiile din gură. Este eficientă în tratarea micozei piciorului, acnee, elimină senzația de arsură înțepătoare.

Mod de utilizare: de 2 ori pe zi, dimineața și seara.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania