Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Filtru de schimb pentru Cap de dus NaturaSpa

Filtru de schimb pentru Cap de dus NaturaSpa
Filtru de schimb pentru Cap de dus NaturaSpa
227 00 Lei
adauga in cos

Compozitie:
- un filtru NaturaSpa.
- Bile de lemn de cedru Hinoki.
- un filtru de bumbac sintetic
- zeolit
- turmalina
- ceramica alba

Producator: Xelliss

Xelliss

Filtru de schimb pentru Cap de dus NaturaSpa

Componenta filtrului NaturaSpa®:

- Un disc de bumbac sintetic la fiecare capat, pentru a retine impuritatile.

- Sfere de zeolit, recunoscut pentru calitatile sale de absorbtie a gazelor, cum ar fi clorul si anumite metale grele.

- Sfere de turmalina pentru difuzia ionilor negativi si a razelor infrarosii indepartate, facand apa antioxidanta.

- Sfere de ceramica alba care contin piatra Maifan pentru a aduce calciu, fier, zinc, magneziu, potasiu, cupru si seleniu, Kaolin pentru actiunea sa detoxifianta asupra pielii, oxid de zinc pentru proprietatile sale anti-fungice, anti-inflamatorii si cicatrizante.

Rezultatele obtinute pot varia in functie de apa utilizata, utilizarea dusului, precum si in functie de starea dumneavoastra de sanatate.

INTRETINERE SIMPLA: Pentru intretinerea dusului si pastrarea tuturor functtilor sale intr-o maniera optima, trebuie doar sa inlocuiti sferele minerale, cat si sferele de lemn de reincarcare, dupa 6 luni de utilizare.

PROPRIETATILE COMPONENTELOR

ZEOLITUL     Zeolitii se gasesc la nivelul formatiunilor vulcanice, avand sedimentare lenta, in prezenta gazului si a vaporilor de apa. Este o roca cristalina cu o capacitate uimitoare de absorbtie si absorbtie a gazelor, petrochimicelor, metalelor grele si a elementelor radioactive.   Zeolitul, de asemenea, poate juca un rol de structura schimbatoare de ioni in functie de sarcina si dimensiune. Diferite studii au demonstrat, de exemplu, ca zeolitul poate capta plumb, cadmiu, arsenic, mercur si alte metale potential periculoase.

TURMALINA    Poseda in mod natural puternice proprietati electrice si difuzeaza energia ionilor negativi si a razelor infrarosii de departare (caldura pe care o simtim pe piele atunci cand ne expunem la Soare). Lungimea de unda a radiatiei infrarosii de departare este cea care permite cresterea si dezvoltarea vietii pe pamant.

Turmalina este, de asemenea, utilizata in tratamentul revitalizant sau de frumusete al parului. Cunoscuta pentru efectul sau asupra sanatatii si a bunastarii, turmalina imbunatateste circulatia sanguina si regleaza functia hormonala, sistemul nervos, reduce infectiile si creste capacitatea de concentrare.

Mai mult decat atat, datorita radiatiei infrarosii, caldura emisa de radiatia infrarosie este apoi utilizata pe termen lung in medicina, pentru tratarea oboselii generale, tensiunii, durerii de cap, reumatismului etc.

CERAMICA ALBA (un ansamblu de minerale)

- Piatra Maifan, piatra minerala care contine numeroase micro-elemente, cum ar fi calciu, fier, zinc, magneziu, potasiu, cupru si seleniu. Utilizata pentru tratarea bolilor de piele si ulcerelor in medicina chineza.

- Kaolin, argila alba cunoscuta pentru actiunea sa detoxifianta asupra pielii.

 -Oxidul de zinc, o pulbere de culoare alba, descoperita in secolul al XVIII-lea, in Europa. Utilizat in primul rand ca pigment, i-au fost descoperite treptat alte utilizari. Acesta este utilizat pe scara larga in prezent in farmacii si in cosmetica, unde proprietatile sale anti-fungice, anti-inflamatoare, purificatoare si cicatrizante sunt recunoscute.

ARBORELE HINOKI

Inca din Antichitate, lemnul a fost folosit ca material de constructie pentru case si cladiri.

Cedrul Hinoki este cunoscut nu numai pentru robustetea sa si usurinta de lucru, ci si pentru versatilitatea, durabilitatea si rezistenta sa la umezeala. Uleiurile esentiale continute in acest copac, atat de popular in Japonia si Coreea, degaja un miros proaspat si ofera un efect linistitor si relaxant corpului si mintii.Terpenele Hinoki au, de asemenea, o capacitate de absorbtie a substantelor toxice. Alburnul de cedru de Hinoki ofera atat o functie suplimentara de filtrare, cat si un efect de alinare si linistitor pielii sensibile si iritate.

Alte imagini

Filtru de schimb pentru Cap de dus NaturaSpaFiltru de schimb pentru Cap de dus NaturaSpa
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania