Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Absorbante igienice de zi si de noapte Fohow

Absorbante igienice de zi si de noapte Fohow
Absorbante igienice de zi si de noapte Fohow
180 00 Lei 150 00 Lei
produsul nu este in stoc

Absorbantele igienice Fohow sunt absorbante funcționale, cu efect terapeutic, au test de autodiagnostic, nanoparticule de argint ionizate, au efect de infraroșu îndepărtat și generează anioni.
Absorbantele igienice normalizeaza hemoroizii, incontinența urinară, cistita (inflamația vezicii urinare) și multe alte boli. Cipul anionic din absorbantele igienice poate genera până la 5800 de anioni pe cm³!
Nu numai că elimină cauzele inflamației mucoasei vaginale, ci previne și dezvoltarea bacteriilor inflamatorii.

Cutie cu 4 pachete cu absorbante de zi si 2 pachete cu absorbante de noapte.

Producator: Fohow

Fohow

Categorie: Igiena intima

Absorbante igienice de zi si de noapte Fohow

Beneficii:

● Normalizează tensiunea arterială;
● Îmbunătățesc metabolismul;
● Prezintă proprietăți antibacteriene;
● Îmbunătățesc sistemul endocrin;
● Au efect antiinflamator;
● Întăresc imunitatea;
● Elimină mirosurile neplăcute;
● Înlătură senzația de oboseală;
● Stimulează microcirculația;
● Păstrează microflora naturală.

Absorbantele igienice tratează hemoroizii, incontinența urinară, cistita (inflamația vezicii urinare) și multe alte boli. Cipul anionic din absorbantele igienice poate genera până la 5800 de anioni pe cm³! Nu numai că elimină cauzele inflamației mucoasei vaginale, ci previne și dezvoltarea bacteriilor inflamatorii.

 • Absorbantele igience Fohow folosesc șase straturi de materiale de înaltă tehnologie pentru sănătate și protecția mediului, care sunt superioare produselor similare de pe piață în ceea ce privește permeabilitatea, puterea de absorbție, aefectul anti-scurgeri și îngrijirea sănătății.

Caracteristici ale produsului:

 Moale, subțire, uscat și confortabil.

 Senzație de prospețime de durată: pelicula de bază respirabilă este combinată cu ionii negativi de oxigen care sunt eliberați continuu de cipul funcțional patru-în-unu, astfel încât aborbantul să poată „respira” cu adevărat.

Absorbție extraordinară: miez compozit ultra-moale, absorbție rapidă, blocare puternică a apei, previne scurgerile laterale, scurgerile din spate.

Protecție anti-scurgere laterală: design de protecție anti-scurgere în formă de U, protecție laterală în caz de lărgire, potrivire perfectă fără goluri, pentru a elimina scurgerile laterale.

Funcție de îngrijire a sănătății

Sănătate și siguranță

Test de autodiagnostic– Acum nu mai trebuie să stai la cozi sau să dai periodic teste neplăcute. Poți face toate acestea singură, la tine acasă.

Fiecare pachet conține o bandă de testare autodiagnostic concepută pentru a verifica starea microflorei înainte și după utilizarea absorbantelor igienice. O invenție brevetată unică.

Utilizarea benzii de testare:

 1. Ia o cantitate mică de secreție vaginală cu o dischetă de bumbac și aplic-o pe banda de testare (se va schimba culoarea după câteva minute).
 2. Compară culoarea rezultată cu scala de control. Dacă scorul tău se potrivește cu primul pătrat al scalei, ești în regulă. Dacă se potrivește cu al doilea sau al treilea, înseamnă că ai un mic proces inflamator, dar utilizarea absorbantelor te va ajuta să îmbunătățețti rezultatele testelor. Însă dacă te afli în al patrulea sau al șaselea pătrat, ar trebui să consulți un ginecolog.Există perioade speciale în viața fiecărei femei în care sfera sexuală este deosebit de vulnerabilă la dezvoltarea bolilor inflamatorii. Astfel de perioade pot include zile critice, debutul vieții sexuale, sarcină, naștere și perioada postpartum, precum și menopauza. În această perioadă, este extrem de important să alegeți produsele de igienă potrivite – acestea trebuie să fie în măsură să prevină dezvoltarea proceselor inflamatorii și să susțină procesele imunitare naturale.  

Eficacitatea părților componente

Anionii, ionii de nanoargint, radiațiile infraroșii au un efect de vindecare asupra corpului.

1. Anionii

 • ucid bacteriile dăunătoare, ajută la purificarea aerului, elimină mirosurile neplăcute;
 • stimulează sinteza vitaminelor;
 • crește imunitatea, reglează echilibrul general al funcțiilor corpului;
 • crește eficiența, îmbunătățește calitatea somnului;
 • previn raceala;
 • au un efect preventiv asupra sistemului cardiovascular;
 • îmbunătățesc mobilitatea articulațiilor.

2. Radiații infraroșii

 • cresc cantitatea de oxigen din organism, încetinesc procesul de îmbătrânire;
 • îmbunătățesc microcirculația;
 • stimulează metabolismul;
 • contribuie la menținerea echilibrului acido-bazic;
 • îmbunătățesc imunitatea.
 • ameliorează durerile menstruale

3. Nanoparticule de argint

 • ucid ciuperci, Trichomonas, gonococi;
 • suprimă dezvoltarea bacteriilor, a microorganismelor;
 • pătrund în piele, ucid bacteriile rezistente la medicamente;
 • accelerează vindecarea rănilor, reduc cicatricile;
 • inhibă dezvoltarea bacteriilor pentru o lungă perioadă de timp.

4. Efect magnetic: stimulează câmpul micro-magnetic uman, menține metabolismul normal, previne inflamația ginecologică.

5. Bandă de auto-diagnosticare: Fiecare pachet include o bandă de auto-diagnosticare a vaginitei care poate ajuta femeile să-și evalueze sănătatea vaginală acasă și să joace un rol preventiv bun.

Dacă aveți probleme de sănătate, numărul de absorbante igienice dintr-un singur pachet constituie numărul recomandat pentru recuperare. Dacă sunteți sănătoasă, setul dintr-un pachet vă va oferi protecție și confort pentru câteva luni.

Au un certificat internațional de sistem de calitate ISO 9001: 2000 – producția îndeplinește toate criteriile de calitate și siguranță.

 

Toate absorbantele sunt sigilate individual, ermetic.   

Oferă protecție absolută împotriva particulelor mici și sterilizare 100%.

Cu toate acestea, pentru femei este foarte dificil să își schimbe absorbantele la fiecare 20 de minute. De obicei, când un absorbant este utilizat timp de 2 ore, numărul de bacterii de pe suprafața acestuia începe să crească cu o viteză extraordinară. În timpul ciclului menstrual, rezistența unei femei este redusă, corpul ei este slăbit, iar bacteriile pot pătrunde cu ușurință în organele ei de reproducere. Așa încep multe boli ginecologice.

Materiale utilizate: material de umplutură trei în unu: material nețesut, peliculă de hârtie macromoleculară cu grad mare de “respirabilitate”, rezistentă la praf, celuloză utilizată în industria alimentară.

De reținut: A se păstra într-un loc întunecat, uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aplicați pe lenjeria intimă cu partea adezivă. Nu aruncați la toaletă după utilizare. 

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania