Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProOptical DuoLife

ProOptical DuoLife
ProOptical DuoLife
227 00 Lei
produsul nu este in stoc

Suplimentul dietei ProOptical® conține în compoziția sa o formă naturală, cristalină de luteină și zeaxantină, obținută datorită unei tehnologii brevetate. Are un impact imens asupra ritmului și, prin urmare, a eficienței absorbției. Cea mai mare biodisponibilitate a ingredientelor este confirmată de peste 70 de studii clinice (incluzând peste 4.200 de pacienți).

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProOptical DuoLife

 Procesul de vedere se desfășoară prin unul dintre simțurile principale, prin intermediul căruia recepționează aproximativ 90% din toate informațiile primite - vederea. Prin urmare, aceasta este esența recepționării corecte a majorității stimulilor. Protecția vederii și sprijinul acesteia prin suplimentarea adecvată sunt extrem de importante, de aceea se recomandă să folosiți ProOptical® Clinical Formula.

În timpul testelor s-a luat în considerare raportul cantitativ dintre luteină și zeaxantină 5:1, ceea ce înseamnă că organul ocular utilizează cele mai importante substanțe active furnizate în cantitate maximă. 

Compoziția DuoLife Clinical Formula ProOptical® a fost îmbogățită cu o serie de substanțe care susțin funcționarea corectă a organului ocular și protejează ochii de efectele dăunătoare ale radiațiilor UV și ale radicalilor liberi.

Ingrediente active

Luteina, prin absorbția luminii albastre, reduce daunele fotochimice cauzate de lumina vizibilă cu lungimi de undă mai scurte. În plus, acesta funcționează cu zeaxantină pentru a forma un filtru pe zona retinei, responsabil pentru o viziune detaliată, blocând lumina albastră și împiedicând estomparea cauzată de lumina puternică, mărind astfel toleranța ochiului la lumina puternică. Acest lucru este deosebit de important atunci când ochii noștri sunt expuși la lumină intensă, cum ar fi lumina soarelui, lumini intermitente sau faruri orbitoare noaptea. 

Testele au confirmat faptul că luteina are, de asemenea, un impact pozitiv asupra pielii umane.

Astaxantinul – completeaza luteina

Crocin și safranal - substanțe antioxidante  care protejează ochii împotriva efectelor dăunătoare ale radiației ultraviolete (UV).

Vitamina C derivată din acerola stimulează sinteza colagenului, un bloc de construcție a corpului vitros.

Zinc - o componentă minerală care susține procesele optice; în special în retină. Deficitul poate provoca miopie.

Microcapsulele de licopen protejează ochiul împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, de asemenea joacă un rol activ în prevenirea degenerării maculare, așa cum se confirmă prin studiile clinice.

Schisandrin conținut în extractul de magnolie chinezeasca, îmbunătățește acuitatea vizuală în întuneric.

Antocianinele stimulează microcirculația în ochi și sporesc acuitatea vizuală după întuneric.

 

Ingrediente: ulei de semințe de peril organic (Perilla frutescens) standardizat pentru conținutul de acid a-linolenic de peste 60%, extract de suc de fructe acerola (Malpighia glabra) 12-15: 1 standardizat pentru conținutul de vitamina C, luteina micronizată și cristalele de zeaxantină extrase din gălbenele mexicane (Tagetes erecta) în ulei de șofran extras din fructul de șofrăna (Carthamus tinctorius), extract de aplanospore microalgae verzi (Haematococcus pluvialis) standardizat pentru conținutul de astaxantină, un amestec de carotenoizi extrași din fructe de roșii cu licopen natural microencapsulat, săruri zinc organice (citrat de zinc) Schisandra chinensis 3: 1 standardizat pentru conținutul de schisandrin de 5%, extract de semințe de struguri (Vitis vinifera) 120: 1 standardizat pentru 95% conținut de proantocianidină (cu 92% polifenoli), extract de afine (Vaccinium myrtillus) % conținut de antocianină, extract de fructe de pădure (Sambucus nigra) 4: 1 standardizat pentru conținut de polifenoli 30%, extract de frunze de coacăze negre t (Ribes nigrum) standardizat pentru un conținut de rutină 1%, extract de fructe negre (Aronia melanocarpa) standardizat pentru conținut de polifenol 40% (catechină), amestec concentrat de carotenoizi extras din flori de gălbenele Maxicane (Tagetes erecta) în ulei de soia extras din soia Glycine max Merr) cu zeaxantină, extract din stamine de șofran (Crocus sativus) 2-4: 1 standardizat pentru 2% crocin și 2% conținut de safranal. Componente pentru capsule: gelatină din piele de pește de mare - capsulă exterioară, derivat de celuloză organică (HPMC) - capsulă interioară. Agent antiaglomerant: silice

 

Dozaj: 1 capsulă pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Depozitare: Păstrați la temperatura camerei și nu lasati la îndemâna copiilor.

Contraindicații: Hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu utilizați în timpul sarcinii sau alăptării. Suplimentul alimentar nu trebuie folosit ca înlocuitor al unei diete variate. Echilibrul echilibrat și stilul de viață sănătos sunt esențiale pentru buna funcționare a corpului dumneavoastră. Contactați medicul sau farmacistul în timpul tratamentului antidepresiv coexistent și în timpul utilizării concomitente a anticoagulantelor.

 

 

 

 

 

  • Tabelul compoziției

Compozitia ingredientelor pe capsula   

1 capsule

organic perilla seed oil (Perilla frutescens)   

335 mg

acerola fruit juice extract (Malpighia glabra)   

82 mg

cu vitamin C    

26 mg (33%NRV*)

luteina micronizată și cristalele de zeaxantină extrase din gălbenele mexicane (Tagetes erecta) în ulei de șofran extras din fruct de șofrănel (Carthamus tinctorius)

50 mg

cu lutein    

10 mg

cu zeaxanthin   

0,5 mg

microalge verzi aplanospore extract Haematococcus pluvialis   

20 mg

cu astaxanthin   

2 mg

Carotenoizii extrași din fructe de tomate

10 mg

cu licopenul natural microencapsulat

0,5 mg

Săruri de zinc organice

10 mg

Cu zinc organic   

3 mg (30%NRV*)

extract de fructe de schisandra (Schisandra chinensis)

10 mg

cu schisandrin   

0,5 mg

extract din seminte de struguri (Vitis vinifera)

10 mg

cu 95% of proanthocyanidin   

9,5 mg

extract de afine (Vaccinium myrtillus)   

10 mg

cu 25% of anthocyanin   

2,5 mg

extract de fructe de padure

10 mg

cu 30% of polyphenols   

3 mg

extract de frunze de coacăze negre (Ribes nigrum)   

10 mg

cu rutină

0,1 mg

Extract de fructe negre (Aronia melanocarpa)   

10 mg

cu 40% of polyphenols (catechins)   

4 mg

carotenoide extrase din flori de gălbenele mexicane (Tagetes erecta) din ulei de soia extras din soia (Glycine max Merr)    

7,5 mg

cu zeaxanthin   

1,5 mg

extract de stamine din șofran (Crocus sativus)   

5 mg

Alte imagini

ProOptical DuoLife
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania