Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Praf nutritiv BlueBerry

Praf nutritiv BlueBerry
Praf nutritiv BlueBerry
300 00 Lei 225 00 Lei
adauga in cos

Afinele, fructele specifice marilor înălțimi impresionează atât prin mărime cât și prin acțiunile terapeutice privind efectul neobișnuit al acestor alimente-medicament, venite ca un dar adus de natura omenirii.
Fructul proaspat de afin dar și cel uscat ajută :
- la regenerarea vaselor de sânge,
- la normalizarea glicemiei și la regenerarea purpurei retinei;
- crește sensibilitatea fotoreceptorilor de la nivelul ochiului,
- neutralizează infecțiile din intestin,
- dilată ușor vasele coronare,
- protejează organismul contra radioactivitatii

Producator: Green World

Green World

Categorie: Suplimente naturale

Praf nutritiv BlueBerry

Compoziţie: praf de afin, extracte de afin, polipeptide, proteină vegetală, lecitină, fibre alimentare din fructe şi legume, black bean, acid malic.

Ambalaj: borcane a câte 300gr

Mod de folosire: 1-2 ori pe zi a câte 10 gr. (1 lingură de masă) de dizolvat în 40-60 ml de suc de fructe sau apă (până la 40°C), se poate folosi lapte sau terci lichid (de orez, de hrişcă, griş cu lapte).

Praful nutritiv completează substanţial echilibrul de vitamine şi aprovizionează organismul cu celuloză vegetală. Mirtilina, o substanță conținută de fructe și frunze, penetrează celula bacteriei și îi slăbește vitalitatea. Pigmenții care dau nuanța albăstruie fructului protejează corpul împotriva radioactivității și reglează anumite procese imunitare, au un puternic efect antioxidant.

Afinul are următoarele proprietăţi:

are un efect tonic, îmbunătăţeşte reglarea vegeto-vasculară; îmbunătăţeşte acuitatea vizuală, extinde câmpul vizual; reduce oboseala ochilor de la muncă îndelungată în lumina artificială; accelerează reînnoirea retinei sensibile la lumină; normalizează circulaţia sângelui, îmbunătăţeşte fluxul de sânge către creier; stimulează sistemul hematopoietic, îmbunătăţeşte proprietăţile sângelui; reduce nivelul zahărului în sânge; contribuie la eliminarea toxinelor, reziduurilor, radicalilor liberi, stimulează excreţia de urină şi biliară; stimulează creşterea organelor şi ţesuturilor; îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului cardiovascular; normalizează activitatea tiroidei; contribuie la normalizarea metabolismului.
Indicaţii de aplicare a Prafului de afine:

- la vedere redusă şi alte boli ale ochiului;
- pentru profilaxia aterosclerozei şi bolilor cardiovasculare, pentru alimentarea muşchiului cardiac;
- la anemii; în perioada de recuperare după operaţie;
- la diferite boli asociate cu fragilitatea capilarelor şi ţesuturilor;
- pentru sporirea forţelor de protecţie ale organismului, în special în zonele de reşedinţă defavorizate ecologic;
- la oboseală cronică, tulburări de somn, epuizare fizică şi psihică, stresuri, dureri de cap, spasme vasculare, nevroze;
- la activitate cu calculatoare şi alte surse de radiaţii;
- după chimioterapie şi radioterapie;
- la boli ale tractului digestiv; pentru normalizarea scaunului;
- la hepatite cronice şi boli renale cronice;
- pentru normalizarea metabolismului, eliminarea toxinelor;
- la boli ale sistemului reproductiv feminin, menopauză;
- pentru creşterea potenţei, în tratamentul infertilităţii masculine din cauza deficienţei hormonale;
- ca un remediu tonic şi vitaminizant pentru sportivi, cei implicaţi în muncă mentală şi fizică grea, precum şi pentru persoane în vârstă.

O parte din bolile prevenite prin consumul afinelor:

* Alzheimer - un studiu făcut în 1999, de un colectiv de cercetători americani de la Universitatea din Boston, Statele Unite, sub conducerea dr. J. A. Joseph, a arătat că administrarea afinelor ajută la prevenirea îmbătrânirii sistemului nervos și, de asemenea, ajută la păstrarea unor funcții cognitive și motorii. Un regim alimentar de mai multe săptămâni în care 3-4% din porția alimentară zilnică era alcătuită din afine a dus chiar la creșterea capacității de învățare, la îmbunatățirea memoriei și a coordonării motorii. Aceste efecte se datorează acțiunii antioxidante a principiilor active din afine, care împiedică procesele degenerative la nivelul sistemului nervos central.

* Demența vasculară - mai multe studii făcute în China, în anii 2005-2006, au arătat că administrarea sistematică de afine ajută la menținerea sănătății vaselor de sânge din creier, prevenind tulburările cognitive. Alte alimente care previn demența vasculară sunt spanacul, broccoli și alga numită spirulină.

* Degenerescența maculară - conținutul mare de pigmenți și de vitamine, în special vitamina C, din afine le recomandă ca pe un excelent mijloc de prevenire al acestei afecțiuni degenerative.

* Boala canceroasă - o substanță conținută în afine, numită acid elagic, are un puternic efect antioxidant, împiedicând apariția mutațiilor și malignizarea celulelor din organismul uman.

* Cancer gastric și intestinal - același acid împreună cu pigmenții antocianici și pectina din afine sunt un excelent protector al tubului digestiv în fața afecțiunilor tumorale maligne, toate aceste substanțe având efecte antimutagene și antitumorale.

* Artrita reumatoidă - afinele sunt extraordinar de bogate în vitamina C, vitamina considerată printre cei mai puternici agenți de prevenire a bolii reumatice.

* Boala coronariană și infarctul miocardic -  resveratrolul conținut în afine, face senzație prin efectele sale extraordinare de prevenire a ischemiei cardiace și a infarctului. Asadar, consumul afinelor va preveni depunerea colesterolului și trigliceridelor pe artere, va preveni formarea trombilor și blocarea irigării cu sânge a mușchiului cardiac.

* Tulburări de memorie - dacă ați observat de la o vreme că uitați tot felul de informații, dacă memoria de scurtă durată nu vă mai ajută sau, pur și simplu, vreți să vă îmbunătățiți această capacitate cognitivă, atunci consumați afine cât de des puteți. Cand le gasim proaspete, se recomandă consumul a minimum 200 de grame pe zi, iar din pulbere  vom lua câte 15 grame zilnic, în cure de 40-60 de zile. Pigmenții care dau culoarea albastru-închis afinelor sunt un excelent stimulent al memoriei.

* Oboseala oculară, scăderea acuității vizuale - se consumă pulberea de afine, câte 15-20 de grame pe zi, în cure de măcar șase săptămâni. Aceiași pigmenți din afine care îmbunătățesc memoria ajută și la menținerea acuității vizuale, protejând ochii și de o sumedenie de alte neplăceri, cum ar fi cataracta sau glaucomul. Nu în ultimul rând, administrarea prafului de afine mărește acuitatea vederii pe timp de noapte, acțiune terapeutică verificată prin studiile făcute pe piloții militari din Marea Britanie.

* Colesterol și trigliceride mărite - La persoanele care consumă vreme de câteva săptămâni praful de afine în doze suficiente, cel puțin 15 gr zilnic, se produce o scădere a nivelului colesterolului total și al colesterolului negativ (LDL) in medie cu peste 10%.

* Adjuvant contra varicelor și fragilității capilare - substanțele antioxidante din afine stopează formarea varicelor și a hemoroizilor, îmbunătățesc circulația venoasă și ajută la vindecarea rapidă a echimozelor produse de către fragilitatea capilară.

Praful de afine este recomandat și în ameliorarea reumatismului, gutei, a cancerului  ovarian (prin rolul flavonoidei numită chempferol), în virozele respiratorii, prin întărirea membranei celulare

și lista recomandărilor continuă...

 

Alte imagini

Praf nutritiv BlueBerry
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania