Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Gel de dus nutritiv cu Cordyceps Fohow

Gel de dus nutritiv cu Cordyceps Fohow
Gel de dus nutritiv cu Cordyceps Fohow
120 00 Lei
adauga in cos

Gelul de duș nutritiv cu Cordyceps Fohow vizează curățarea, reglarea și restabilirea sănătății pielii într-un singur produs. Acidul hialuronic creează un strat protector care menține eficient umezeala și face pielea uniformă și elastică. Gelul este eficient și absolut sigur, este potrivit pentru întreaga familie - atât pentru adulți, cât și pentru copii.
Flacon 500 ml

Producator: Fohow

Fohow

Gel de dus nutritiv cu Cordyceps Fohow

Gelul nutritiv cu Cordyceps curăță delicat pielea, îndepărtează eficient mirosurile neplăcute și mâncărimea, hrănește și protejează pielea. Are un parfum natural delicat, ce vă va oferi o senzație de vitalitate și prospețime pe parcursul întregii zile.

Ingrediente principale: extract de Cordyceps chinezesc, extract de măsline, extract de fructul călugărului, sau Luo Han Guo (Siraita grosvenorii), extract de sparanghel, extract de nucă de săpun.

Acidul hialuronic creează un strat protector care menține eficient umezeala, lăsând pielea mai fină și mai hidratată, uniformă și elastică.

 Acțiunea gelului Fohow

1. Curățare

 • Gelul acționează foarte delicat asupra pielii, îndepărtează eficient toate impuritățile, fiind potrivit pentru diferite tipuri de piele. În contact cu apa, produsul formează o spumă bogată, lăsând un parfum proaspăt. Igredientele gelului ameliorează senzația de oboseală, conferind prospețime.


2. Reglare

 • Extractul Cordyceps stimulează microcirculația de la nivelul pielii, întărește bariera de protecție a pielii și previne pătrunderea microbilor în ea.
 • Sparanghelul elimină radicalii liberi, are efect antioxidant, încetinește îmbătrânirea pielii. Drept urmare, microflora pielii devine sănătoasă.
 • Extractul de fructul călugărului a fost folosit din cele mai vechi timpuri în medicina chineză ca remediu pentru mâncărimea pielii.

Gelul nu irită pielea, reglează echilibrul acido-bazic.

3. Restaurare

 • Acidul hialuronic completează nivelul de hidratare, stimulează creșterea, regenerarea celulară, face pielea fină, delicată, strălucitoare.

Acțiunea ingredientelor gelului Fohow

Extract de măsline:

 • Acizii grași și vitaminele naturale liposolubile din uleiul de măsline sunt foarte benefice pentru piele. Aceste componente hrănesc și îngrijesc sănătatea pielii, îi redau elasticitatea naturală, fac pielea moale și catifelată. Uleiul de măsline se absoarbe ușor în piele și nu lasă urme de grăsime. Este un ingredient absolut natural și sigur pentru îngrijirea pielii.


Extract de Cordyceps chinezesc:

 • Cordyceps este bogat în substanțe nutritive, crescând rezistența pielii la diverși factori iritanți, atât cu utilizarea pe termen scurt, cât și pe termen lung. Reduce eficient efectele negative ale radiațiilor ultraviolete, restabilește celulele deteriorate, accelerând regenerarea lor, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, oferă pielii substanțe nutritive.


Extract de fructul călugărului (Siraita grosvenorii):

 • Fructul călugărului ajută la ameliorarea mâncărimii și inflamației, nu irită pielea și nu provoacă alergii. Este adesea folosit în medicina tradițională chineză în tratarea afecțiunilor dermatologice. Extractul din fructul călugărului elimină și mirosurile neplăcute.


Extract de sparanghel:

 • Acidul din rădăcina de sparanghel este un antioxidant care previne oxidarea acizilor grași nesaturați. Acest ingredient se găsește adesea în produsele de îngrijire a pielii în combinație cu vitamine și substanțe nutritive pentru a le potența efectele. Folosit pentru a încetini și vindeca keratinizarea pielii, menține pielea moale, netedă și hidratată.

Caracteristicile produsului

Curățarea pielii:

 • Formula blândă a gelului de duș Fohow curăță profund și nu irită pielea, menține sănătatea pielii.

Nutriție profundă:

 • Extractele naturale de Cordyceps, de măsline, de fructul călugărului, de sparanghel și din alte componente vegetale nu doar curăță pielea, elimină mirosurile neplăcute și mâncărimea, dar și asigură o nutriție profundă.

Piele hidratantă și sensibilă:

 • Acidul hialuronic creează un strat protector care reține eficient umezeala, lăsând pielea mai fină, mai fermă și mai hidratată.

Parfum delicat:

 • Parfumul natural delicat conferă o senzație de vioiciune, vitalitate și prospețime după duș.
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania