Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Detergent universal Super 10

Detergent universal Super 10
Detergent universal Super 10
72 00 Lei
produsul nu este in stoc

Super 10 este alegerea perfectă pentru cele mai grele misiuni de curățare.
Super 10 este un detergent puternic biodegradabil, cu acțiune triplă a formulei cu săpun, solvenți și surfactanți ce șterg orice urmă de murdărie:
1. Penetrează pata și se strecoară între suprafața pătată și murdărie;
2. Dizolvă și descompune de la petele ușoare până la mizeria și grăsimea cea mai dificilă;
3. Emulsionează petele pentru o acțiune de curățenie ușoară prin spălare, ștergere sau uscare.

Producator: NeoLife

NeoLife

Categorie: Produse curatenie

Detergent universal Super 10

MOD DE FOLOSIRE

 Diluție 1:10, 1 parte de Super 10 în 10 părți de apă într-o sticlă cu pulverizator. Se obțin 11 litri de detergent pentru curățenie dificilă. 

Curăță spațiile dintre faianțe, toate tipurile de podele, covoare, tapițerii și țesături ale mobilelor, pete de cerneală, ruj.

Diluție 1:20 produce 21 litri detergent pentru curățenie ușoară.                                 Indeparteaza petele, urme lăsate de degete și pelicule de grăsime de pe aproape orice suprafață. Face să straălucească suprafețe cromate, porțelanul, ferestre și oglinzi, aparatele electrocasnice și întrerupătoarele, mânere, etc.

   Pentru curățările dificile: Diluați 1 parte SUPER 10 cu 3 părți de apă într-un spray. Pulverizați, frecați și lăsați să acționeze câteva minute. Ștergeți.                                             Poate fi utilizat pentru degresarea motoarelor, pentru curățirea anumitor părți ale automobilului, instrumente, cuptoare și grătare, uși de aluminiu, ferestre zone cromate, pete de sânge.

Pete de sânge - Udați pata cu apă rece. Stropiți pata cu Super 10. Frecați cu atenție și lăsați ca Super 10 pentru cateva minute. Spălați ca de obicei.

Cuptoare și grătare - Încălziți cuptorul la maxim 50 grade. Stingeți cuptorul și stropiți cu un jet concentratpână pereții cuptorului rămân umezi. Lăsați să actioneze 5 minute. Stropiți din nou, lăsați să acționeze pentru încă 15 minute după care ștergeți cu o cârpă aspră și umedă. Aceeași procedură se utilizează și pentru curățarea motoarelor, doar se evită udarea electromotorului.

Suprafețele cromate se stropesc cu Super 10 și se freacă cu un burete sau perie după care se spală cu apă.

Pete de pe haine. Ajută la îndepărtarea de pe haine a petelor de fructe, cafea, ceai, machiaj și grăsimi, ca și murdăria de la manșete și cămăși.

Super 10 nu îndepărtează unele tipuri de cerneală care conțin coloranți permanenți.

Super 10 este un produs complet lavabil, natural și biodegradabil. Este concentrat. Nu este inflamabil, este sigur lângă surselede căldură sau foc.

Produs fabricat în Elveția, autorizat de Ministerul Sănătății din România

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania