Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ALOE VERA CHLOROPHYLL STAR

ALOE VERA  CHLOROPHYLL STAR
ALOE VERA CHLOROPHYLL STAR
296 00 Lei 208 00 Lei
adauga in cos

- efecte antioxidante
- imunitate - vitalitate
- ajuta producția de hemoglobină
- detoxifiere
- curata ficatul si vezica biliara
- contribuie la digestie sănătoasă

Flacon : 500 ml

Producator: Starlife

Starlife

ALOE VERA CHLOROPHYLL STAR

Sucul de aloe vera conține antioxidanți naturali care ajută la protejarea celulelor și a țesuturilor de radicalii liberi, întăresc capacitatea antioxidantă și contribuie astfel la apărarea întregului organism. 

Ajută la menținerea unei funcții intestinale bune, a peristaltismului, susține digestia și curatarea colonului asigurand regularitatea scaunului. 

Ajută la creșterea rezistenței la stres mental și are un efect benefic în oboseală. energizand organismul. 

Ajută la menținerea nivelului normal al glicemiei. 

Susține reglarea nivelului corect de zahăr din sânge și are un efect benefic asupra funcțiilor ficatului - în special curățarea (detoxifierea) și vezicii biliare. 

Este potrivit pentru menținerea condiției fizice și mentale și a sistemului imunitar.

De asemenea, este important pentru aspectul sănătos al pielii.

Clorofila este o substanță naturală care conține toate plantele verzi și unele alge. Oferind fotosinteza necesară tuturor organismelor vii, uneori este numită „soarele verde-lichid”. Clorofila este implicată în producerea hemoglobinei și, prin urmare, este importantă pentru funcțiile normale ale mușchilor, nervilor și inimii.

Doza recomandată

30 ml - 2 linguri pe zi.
După deschidere flaconul se pastreaza la frigider.

Ingrediente
Ingrediente (30 ml): suc de Aloe Vera 14.280 mg; agent de îngroșare: glicerină vegetală; clorofilă (clorofiline de cupru de sodiu) 100 mg; conservant: sorbat de potasiu; aromă naturală de mentă; apă purificată.
În interesul orientării mai rapide în cantitatea de substanțe active, este indicată cantitatea reală (originală) a extractelor.

Notă
A nu se utiliza la copiii sub 3 ani. Produsul nu este un substitut pentru o dietă variată. Evitați depășirea dozei zilnice recomandate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Depozitați într-un loc uscat și întunecat. Perioada de valabilitate minimă până la data de expirare pe partea de sus a ambalajului.

* Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.

Alte imagini

ALOE VERA  CHLOROPHYLL STAR
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania