Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

SunVital® Natural KIDS DuoLife

SunVital® Natural KIDS DuoLife
SunVital® Natural KIDS DuoLife
75 00 Lei
produsul nu este in stoc

SunVital® este produsul creat special pentru copii. În compoziția sa există vitamine și minerale esențiale, care provin din componente naturale, pe bază de plante. Produsul a fost îmbogățit cu zinc organic.

Volum: 150 ml
Doza recomandată: 5 ml o data pe zi, dimineața (1 lingurita)

Producator: DuoLife

DuoLife

SunVital® Natural KIDS DuoLife

Sistemul imunitar al unui copil devine complet matur la vârsta de 12 ani. De-a lungul acestui timp, un organism tânăr are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine, minerale și alți nutrienți, pentru a asigura funcționarea corectă a anumitor organe și a întregului sistem. Cele mai importante substanțe provin din produse alimentare, dar este rar ca dieta copiilor să le poată furniza un număr suficient de astfel de substanțe.

Sprijinirea sistemului imunitar cu produse pe bază de substanțe de origine naturală este importantă pentru a evita deficiențele și pentru a asigura dezvoltarea corectă a unui organism tânăr. În produsul SunVital® există următoarele ingrediente:

Strugurii roșii sunt o sursa de vitamine (B,E,K), beta-caroten și minerale esențiale (cupru, fier, calciu, magneziu, potasiu, bor). Acestea confera rezistență organismului și ajută la eliminarea toxinelor .

Murele au un aport important de vitamine, printre care A,E,K, niacină, riboflavină, tiamină. Datorită conținutului ridicat de vitamina C și acid elagic, au un rol important în susținerea sistemului imunitar. De asemenea, reprezintă o sursă importantă de antocianine ale căror calități antioxidative asigură o activitate biologică multidirecțională.

Măceșul este recunoscut pentru conținutul ridicat de vitamina C, de 30-40 ori mai mare decât cel al citricelor, un întăritor  natural puternic al sistemului imunitar. Conține și vitaminele A, B, E, K, precum și flavonoide ce susțin buna funcționare a organismului.

Mierea vine în sprijinul organismului în situația unor deficiențe imunitare. Flavonoidele din miere contribuie la menținerea echilibrului microbiologic din organe și țesuturi. Mierea ajută la creșterea proprietăților antioxidante ale corpului.

Socul este bogat în antocianine, ceea ce sprijină buna funcționare a sistemului imunitar. Datorită proprietăților antioxidante, are și un rol important în protecția țesuturilor împotriva acțiunii radicalilor liberi.

Fructele de acerola reprezintă o sursă biodisponibilă de vitamina C naturală, provitamina A, tiamină și riboflavină. Acerola este principala sursă alimentară de antioxidanți care contribuie la protecția împotriva radicalilor liberi, sprijină mecanismele naturale de apărare ale organismului împotriva stresului oxidativ.

SunVital® (formulă patentată, extrasă din celule dezactivate de drojdie fermentată în prezența zincului organic) este un aliat al organismului pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. Ajută la menținerea echilibrului acido-bazic optim și a funcțiilorcognitive.

Mușcata africană (Pelargonium sidoides) are un efect pozitiv în funcționarea sistemului respirator, în special în perioadele de epidemie de răceală și cazurile de infecții ale tractului respirator inferior și superior. Extractul standardizat din rădăcină de mușcată africană are multiple beneficii, contribuind la buna funcționare a sistemului imunitar.

Semințele de dovleac au conținut mare de acizi grași polinesaturați și vitamine (A, C, E, B2, B6). Vitaminele B2 și B6 împreună cu vitamina A asigură funcționarea normală a sistemului respirator și a mucoaselor.

Usturoiul, prin conținutul de alicină , are un efect benefic asupra sistemului respirator, îmbunătățește flora bacteriană și circulația sanguină la nivelul vaselor coronariene.

Fierea pământului (Andrographis paniculata), plantă originară din India și Sri Lanka, este un stimulent natural al sistemului imunitar, cu rol antiinflamator, antibacterian, antiviral, antitumoral. Toate componentele acestei plante sunt amare ( i se mai spune și regele bitterurilor). Principala componentă activă este andrografolida, parte a grupului diterpenelor.

 Sistemul imunitar, care nu este încă complet matur, este mai susceptibil de activitatea agenților patogeni. Furnizarea acestuia cu o cantitate mai mare de substanțe nutritive îi permite să reziste efectiv la atacurile microbilor, influențează reducerea riscului de îmbolnăvire, precum și facilitează cursul posibilelor inflexiuni. SunVital® facilitează furnizarea de substanțe nutritive valoroase, obținute din materii prime naturale, datorită faptului că produsul este sigur în timpul utilizării.

Alte imagini

SunVital® Natural KIDS DuoLife
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania