Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

RegenOil lichid Gold

RegenOil lichid Gold
RegenOil lichid Gold
225 00 Lei 145 00 Lei
produsul nu este in stoc

RegenOil Liquid Gold® este un adevărat “aur lichid” printre uleiurile presate la rece de cea mai înaltă calitate. DuoLife RegenOil Liquid Gold® se remarcă prin acțiunea sa pe baza a 13 uleiuri vegetale compuse, selectate prin prisma acțiunii acestora antioxidante, care sprijină durabilitatea acizilor Omega din produs.
Raportul acizilor Omega-3 și Omega-6 se află în intervalul 1:1 până la 1:5, păstrând așa-numita „proporție de aur”. DuoLife RegenOil Liquid Gold® este o sursă importantă de acizi grași polinesaturați, care influențează pozitiv simptomele legate de dietă.

Producator: DuoLife

DuoLife

RegenOil lichid Gold

Inovația DuoLife RegenOil Liquid Gold® constă în compoziția sa revoluționară, bazată pe 13 uleiuri nerafinate vegetale, presate la rece, îmbogățite cu vitamina naturală K2 MK7 și cu vitamina D3 naturală, îmbinând astfel caracteristicile suplimentului alimentar și alimentelor funcționale. Sarcina sa nu este numai de a furniza organismului substanțele nutritive necesare, ci și de a influența fiziologia corpului uman și de a sprijini sănătatea.

Vitamina K2 MK7 prezentă în produsul DuoLife provine din extractul de natto. Natto își are originea în Japonia, unde este apreciată pentru valorile sale nutritive deosebite. În special pentru conținutul ridicat de vitamina K2 și a enzimei de natokinază, căreia japonezii îi acordă o semnficație specială. Acest potențial nutritiv se formează în urma fermentării boabelor de soia prin utilizarea bacteriilor Bacillus subtilis. Datorită acțiunii acestora structura soiei se transformă într-o formă cu o biodisponibilitate ridicată a substanțelor nutritive. Vitamina K joacă un rol important în coagularea sângelui și ajută la menținerea oaselor sănătoase.

Vitamina D3 prezentă în produs provine din alge, ceea ce înseamnă că este o formă potrivită pentru vegani și vegetarieni. Cea mai frecventă formă de vitamina D de origine vegetală este vitamina D2 – care este asimilată în cantitate mică de organismul uman, în schimb vitamina D3 este de obicei de origine animală, obținută adeseori din lanolină, din ceară de origine animală, dobândită în timpul curățării lânei de oaie. Principala funcție biologică a vitaminei D este menținerea nivelului adecvat de calciu și fosfor în sânge. Vitamina D ajută la asimilarea calciului, este indispensabilă pentru menținerea unor oase și dinți puternici. Această vitamină joacă un rol primordial în întărirea sistemului imunitar, buna funcționare a mușchilor și diviziunea celulară.

Combinația celor 13 uleiuri îmbogățite cu vitamina naturală K2 MK7 și cu vitamina D3 naturală, asigură cea mai înaltă absorbție. După cum confirmă Autoritatea Europeană pentru Siguranță Alimentară vitaminele K2 MK7 și D3 joacă roluri cheie în menținerea oaselor sănătoase la persoanele cu vârsta de peste 30 de ani.

Conține:

 • Ulei de floarea soarelui
 • Ulei de In, Ulei de Porumb
 • Ulei de floarea soarelui cu extract din catina
 • Ulei de Cânepă
 • Ulei de Nuca
 • Ulei de floarea soarelui cu extract din trandafir salbatic
 • Ulei de Susan
 • Ulei din seminte de Armurariu
 • Ulei de Nuca Macadamia
 • Ulei de Nuci de Cedru
 • Ulei de Germeni de Grâu
 • Ulei din Seminte de Struguri
 • Vitamina K2 MK7 naturala
 • Vitamina D3 naturala

Doza recomandata: 5 ml pe zi/aprox.

Contine :75 µg Vitamina K2 MK7, necesarul zilnic 100% RDA. Vitamina D3 (cholekalcyferol), 37,5 µg, necesarul zilnic 750% RDA.

NU CONSUMATI MAI MULT DE 5 mL pe zi.

Nu contine conservanti sau produse modificate genetic

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania