Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProStik DuoLife

ProStik DuoLife
ProStik DuoLife
169 00 Lei 115 00 Lei
adauga in cos

ProStik® , datorită formulei sale unice, menține articulațiile și oasele într-o stare optimă;
sprijină sistemul locomotor, sănătatea musculaturii și a articulațiilor, flexibilitatea și mobilitatea acestora.
Flacon cu 60 capsule
Doza recomandată:

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProStik DuoLife

Colagenul este una dintre proteinele de bază ale țesutului conjunctiv al pielii și un element al oaselor, tendoanelor și cartilagiilor. Ajută la suplimentarea dietei cu colagen ușor asimilabil, precum și la menținerea într-o bună formă a țesutului osos și a celui cartilaginos.Preparatul conține hidrolizat de colagen, obținut din piele de pește marin.

ProStik®, formulă înregistrată obținută din fructe de Garcinia mangostana, completează dieta cu compuși naturali, care mențin structura normală a cartilagiilor articulare, ligamentelor și tendoanelor. Este recomandat persoanelor active, sportivilor, persoanelor care desfășoară actvități care solicită articulațiile, persoanelor supraponderale și femeilor aflate la menopauză.

Extractul de Shilajit (mumio) -contribuie la păstrarea unui sistem osos sănătos și sporește capacitatea de rezistență fizică a organismului.Shilajit (mumio) asigură mineralizarea corectă a oaselor și a dinților. Extractul stimulează producerea de lichid sinovial,esențial pentru funcționarea corectă a oaselor.

Extractul de scoarță de salcie stimulează sistemul imunitar și menține starea de sănătate a oaselor și articulațiilor. Datorită conținutului de glicozide fenolice optimizează funcționarea întregului organism.

Extractul din rădăcină de gheara diavolului fortifică sistemul imunitar, păstrează sănătatea și mobilitatea articulațiilor.

Extractul din Centella asiatica sprijină buna funcționare a oaselor și a mușchilor. Are un impact pozitiv asupra sistemului cardiovascular și stimulează sinteza colagenului.

Extractul din rădăcină de angelică are efect de detoxifiere prin sporirea de secreții ale sucurilor gastrice, salivei, dar și a urinei și transpirației. Ajută la buna funcționare a tractului urinar și a ficatului, la eliminarea apei din țesuturi.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania