Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProSelect ® DuoLife Medical Formula

ProSelect ® DuoLife Medical Formula
ProSelect ® DuoLife Medical Formula
104 00 Lei
adauga in cos

ProSelect® supliment alimentar cu un conținut mare de polifenoli, alcaloizi, taninuri, steroli și acetogenini. ProSelect® contribuie la lupta împotriva radicalilor liberi și creșterea nivelului de antioxidanți din sânge. Contribuie la eliminarea toxinelor si sprijină funcționarea ficatului.
Formula patentată ProSelect® este o combinație de ingrediente naturale atent selecționate, menite să sprijine și să întărească sistemul imunitar și pe cel nervos.

Forma Capsule

Flacon cu 60 de capsule

Doza recomandată 1-2 capsule pe zi

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProSelect ® DuoLife Medical Formula

ProSelect® (formulă protejată de antioxidanți obținuți din amestec de fructe și legume, în proporții variabile), datorită componentelor naturale atent selecționate, reprezintă o sursă bogată de substanțe nutritive care stimulează sistemul imunitar. ProSelect® contribuie la eliminarea radicalilor liberi și a toxinelor din organism, curăță sângele și redă vitalitatea.

Conține:

 • Gheara mâței (vilcacora) - stimulează imunitatea și asigură creșterea vitalității organismului. Reglează metabolismul și conferă energie pentru întreaga zi.
 • Graviola - contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și crește nivelul de energie al organismului.
 •  Extract de Reishi - ajută la combaterea stării de oboseală și reduce simptomele de stress. Stimulează sistemul imunitar și echilibrează activitatea hormonală a organismului.
 • Extractul de Shiitake - sprjină în mod semnificativ buna funcționare a sistemului imunitar și contribuie la menținerea funcției sistemului gastrointestinal. Este totodată un antioxidant de excepție care neutralizează radicalii liberi și încetinește procesul de îmbătrânire la nivelul pielii.
 • Extract din sâmburi de caise, conținut standardizat de vitamina B17 (amigdalină) - îmbunătațește funcționarea sistemului imunitar și contribuie la formarea barierei de apărare naturală a organismului.
 • Utilizare: 1-2 capsule pe zi. Nu depășiți doza zilnică maximă recomandată. Produsul nu poate fi utilizat ca înlocuitor (înlocuitor) pentru o dietă variată. Un mod echilibrat de a manca si un stil de viata sanatos este esential pentru buna functionare a corpului.

  Depozitare:  Se poate păstra la temperatura camerei, dar nu la îndemâna copiilor mici.

  Contraindicații: Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. Nu utilizați la femeile gravide și în timpul alăptării.

 • ProSelect® nu conține conservanți sau igrediente modificate genetic.

 • Cantitatea ingredientului pe doza zilnică a produsului

  1 capsulă

  2 capsule

  Extract de Vilcacora (Uncaria tomentosa)

  35 mg

  70 mg

  Extractul Graviola (Annona muricata)

  35 mg

  70 mg

  ProSelect® (formula patentată de antioxidanți obținuți din amestecul de extracte uscate de fructe și legume în proporții diferite)

  25 mg

  50 mg

  Extract de ciuperci Reishi (Ganoderma lucidum)

  20 mg

  40 mg

  Extract de ciuperci Shiitake (Lentinula edodes)

  20 mg

  40 mg

  Extract de kernel de mere (Prunus armeniaca)

  12 mg

  24 mg

  amygdalin

  120 pg

  240 pg

  Greutatea netă: 27,37 g (60 capsule)

     

  Opinii știintifice despre ProSelect ®

  “În zilele noastre din ce in ce mai multe persoane se confruntă cu riscul de a dezvolta o formă sau alta de cancer. Cercetările științifice conduc la concluzia că, în anii următori, această problemă se va agrava. Medicina naturistă poate fi de mare ajutor în această privință. Experiența acumulată astfel a fost folosită pentru a produce suplimentul ProSelect® pe care eu il recomand pacienților mei.”

  prof. Wiktor Stelmach, PharmD, MD, Membru în Consiliul Științific DuoLife

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania