Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProSelect DuoLife

ProSelect DuoLife
ProSelect DuoLife
169 00 Lei 115 00 Lei
adauga in cos

ProSelect® supliment alimentar cu un conținut mare de polifenoli, alcaloizi oxindolinici, taninuri, steroli și acetogenini. ProSelect® contribuie la lupta împotriva radicalilor liberi și creșterea nivelului de antioxidanți din sânge. Contribuie la eliminarea toxinelor și sprijină funcționarea ficatului.
Flacon cu 60 capsule
Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProSelect DuoLife

ProSelect® conține formula înregistrată ProSelect®, combinație de ingrediente naturale atent selecționate, menite să sprijine sistemul imunitar și pe cel nervos.

Extractul din gheara pisicii (vilcacora) stimulează imunitatea și asigură creșterea vitalității organismului. Reglează metabolismul și conferă energie pentru întreaga zi.

Graviola contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și crește nivelul de energie al organismului.

ProSelect® (formulă înregistrată de antioxidanți obținuți dintr-un amestec de fructe și legume, în proporții variabile), datorită componentelor naturale atent selecționate, reprezintă o sursă bogată de substanțe nutritive care stimulează sistemul imunitar. ProSelect® contribuie la eliminarea radicalilor liberi și a toxinelor din organism, curăță sângele și redă vitalitatea.

Extractul din reishi - ajută la combaterea oboselii fizice și psihice, influențând starea se spirit și ameliorând efectele stresului. Stimulează sistemul imunitar și echilibrează activitatea hormonală a organismului.

Extractul de Shiitake sprjină în mod semnificativ buna funcționare a sistemului imunitar și contribuie la menținerea aspectului tânăr și a unei stări de spirit pozitive. Este totodată un antioxidant de excepție care neutralizează radicalii liberi și încetinește procesul de îmbătrânire la nivelul pielii.

Extractul din sâmburi de caise, cu un conținut standardizat de amigdalină îmbunătațește funcționarea sistemului imunitar și contribuie la formarea barierei de apărare naturală a organismului.

  • Capsule HPMC pentru vegani și vegetarieni
  • Capsule verzi datorită 100% de clorofilină
  • Capsule cu eliberare întârziată, cercetate clinic
  • concentrația substanțelor active realizată în corpcrescută cu 56%
  • Cea mai mare (biodisponibilitate)a substanțelor active crescută cu 32%
  • Conținut suplimentar al inulineiprebiotice
  • Ambalajepersonalizate ale liniei Medical Formula, fara BPA
  • Etichete multi-lingvistice (12 limbi)
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania