Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProDeacid DuoLife Medical Formula

ProDeacid DuoLife Medical Formula
ProDeacid DuoLife Medical Formula
115 00 Lei
produsul nu este in stoc

Formula ProDeacid® DuoLife este o modalitate eficientă de detoxifiere a corpului și de reglare a ph-ului pentru că este o sursă de extracte naturale din 25 de plante cu proprietăți complementare care reface echilibrul acido-bazic și elimină toxinele din organism.

Flacon cu 60 capsule
Doza recomandata: 1-2 capsule pe zi

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProDeacid DuoLife Medical Formula

ProDeacid ® supliment alimentar bogat in vitamine, micro – și macro-elemente necesare pentru buna funcționare a organismului. Favorizează procesul de detoxifiere, ajută la regenerare și protejează împotriva modificărilor patologice legate de nivelul crescut de toxine.Reglează nivelul pH-ului, asigurând funcționarea organismului in condiții optime.

Contine:

  • Extract de sfeclă roșie - dispune de beneficii semnificative pentru alcalinizare, de aceea se recomandă persoanelor cu un nivel ridicat de toxine. Este bogat în vitamine și minerale, care contribuie la refacerea echilibrului acido-bazic, la eliminarea toxinelor și a metalelor grele din organism.
  • Extractul de vânătă - detoxifică și echilibrează nivelul ph-ului. Vânăta este o importantă sursă de fibre, potasiu, calciu și magneziu. Asistă buna funcționare a digestiei și îmbunătățește metabolismul, previne afecțiunile cardiovasculare, reglează nivelul colesterolului.
  • Extractul de Mango - sursă bogată de vitamina C și vitamine din grupul B, care îmbunătățesc funcționarea sistemului nervos și imunitar. Enzimele din fructul de mango ajută procesul de digerare a proteinelor. Are conținut mare de mangiferin – substanță biologic activă care echilibrează flora bacteriană și sistemul gastrointestinal.
  • Extract de Kiwi - conține o cantitate însemnată de vitamina C și E, vitamine din grupul B, potasiu, zinc, fosfor si magneziu. Datorită conținutului de glicozide extractul de kiwi îmbunătățește activitatea inimii și circulația sanguină.Protejează împotriva acțiunii radicalilor liberi și ajută la regenerarea celulelor afectate.Conținutul de pectină are un efect benefic asupra florei bacteriene și a sistemului gastrointestinal și detoxifică organismul .
  • Extractul de grapefruit - bogat în vitamina C și betacaroten care stimulează sistemul imunitar. Are numeroase beneficii pentru funcționarea inimii, reglează nivelul colesterolului și presiunea arterială. Grapefruitul este un ingredient important pentru curele de slăbire. Se consideră că extractul din semințe de grapefruit îmbunătățește compoziția florei bacteriene și ajută la procesul de detoxifiere.
  • Extractul de viță de vie – conține o serie de vitamine printre care : B, C, D, E , PP si micro-elemente: bor, calciu, fier, magneziu, potasiu și cupru, care ajută la procesul de oxigenare a organismului, contribuie la detoxifiere și crește imunitatea. Datorită continutului de polifenoli, asigură detoxifierea eficientă a organismului.
  • Extract de mei încolțit - sursă bogată de vitamine și minerale. Contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, endocrin și circulator. Are un conținut ridicat de vitaminele C, D, E, A și vitamine din grupul K.; conține și magneziu,calciu, fosfor, fier, zinc, iod, potasiu, cupru, litiu, seleniu, mangan si betacaroten, acizi grași Omega-6 și fibre.

ProDeacid® nu conține conservanți sau igrediente modificate genetic.

Opinii știintifice despre ProDeacid®“

"Din ce în ce mai mulți oameni suferă din cauza nivelului crescut al acidității din corpul lor. Aceștia sunt în principal persoane tinere, ceea ce este cu atât mai alarmant. Eu recomand ProDeacid® pentru că este o modalitate eficientă de detoxifiere a corpului și de reglare a ph-ului".

prof. dr.in farmacie Wiktor Stelmach, Membru al Consiliului Științific DuoLife

Alte imagini

ProDeacid DuoLife Medical Formula
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania