Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProBactilardii Clinical Formula Pre si Probiotice

ProBactilardii Clinical Formula Pre si Probiotice
ProBactilardii Clinical Formula Pre si Probiotice
234 00 Lei
adauga in cos

Formula ProBactilardii® DuoLife este un supliment alimentar complex, compus din 2 capsule complementare. Capsula Synbiotic conține un prebiotic (sub formă de fibre de salcâm), precum și formula probiotică înregistrată BACTILARDII®, bazată pe 4 culturi de bacterii și pe 1 cultură de drojdie, a căror viabilitate este garantată până la sfârșitul datei de expirare a produsului. Capsula Postbiotic – conține un postbiotic într-o formulă pe bază de acid butiric. DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® se caracterizează nu numai printr-o compoziție inovatoare, ci și printr-o formulă înregistrată și un înveliș direct, brevetat, care asigură protecția maximă a culturilor de microorganisme conținute în capsulă.
Cutie 2 X 20 Cps

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProBactilardii Clinical Formula Pre si Probiotice

Ce se află în organismele noastre?

Microflora intestinală a unei persoane sănătoase include în total aproximativ 100 trilioane de microorganisme benefice depășind de 10 ori numărul total de celule din corpul uman.

Chiar și 500-1000 de specii utile de microorganisme pot trăi în intestinul uman, majoritatea în intestinul gros. Compoziția microbiotei depinde de mulți factori, însă aproape întotdeauna, se observă un număr dominant de bacterii de tip BacteroidesBifidobacterium și Lactobacillus.

Factorii cu cel mai mare impact asupra compoziției microflorei intestinale includ, pe lângă  factorii genetici, mai ales vârsta, dieta, regiunea geografică, condițiile sanitare și  medicamentele utilizate.

Compoziția și abundența microbiomului pot fi afectate, printre altele, de:

-stresul excesiv,

-schimbarea modului de viață,

-extenuarea,

-boli,

-folosirea antibioticelor,

-scimbarea bruscă a dietei, cauzată de ex. de schimbarea locului de ședere, călătoriilor în țările tropicale sau  exotice cu un meiu diferit.

DuoLife CLINICAL FORMULA PROBACTILARDII® este recomandat pentru:

 1. persoanele care doresc să susțină zilnic funcțiile optime ale sistemului gastrointestinal, inclusiv, printre altele:

  – persoanele cu tulburări ale microflorei intestinale naturale, inclusiv constipație sau diaree;

  – persoanele cu probleme gastrointestinal legate de stresul excesiv;

  – persoanele cu intoleranță la lactoză;

  -ce doresc să susțină procesele naturale de digestie;

  -ce doresc să mențină un tonus corespunzător al intestinului gros;

  -ce doresc să susțină biosinteza optimă a vitaminelor din grupa B și a vitaminei K în intestinul gros.

 2. persoanele care doresc să susțină funcțiile sistemului imunitar, inclusiv persoanele cu imunitate slăbită ca urmare a stresului excesiv;
 3. persoanele care doresc să susțină funcționarea optimă a sistemului nervos central, inclusiv:
  – starea de spirit optimă;
  – echilibrul emoțional.
 4. persoanele în cursul și după tratamentul cu antibiotice (antibacteriene și/sau antifungice);
 5. persoanele care se pregătesc pentru călătorii, în special în țări exotice și tropicale, cu alt tip de hrană; de utilizat înainte și în timpul călătoriei;

 

DuoLife CLINICAL FORMULA PROBACTILARDII® susține

 • funcțiile corecte ale sistemului gastrointestinal la persoanele sănătoase;
 • funcțiile corecte ale sistemului gastrointestinal în timpul tratamentului cu antibiotice;
 • funcțiile sistemului gastrointestinal în timpul diareei și al infecțiilor bacteriene, virusale și fungice;
 • funcțiile tractului gastrointestinal la persoanele care trăiesc în condiții de stres excesiv*
 • funcțiile optime ale sistemului imunitar;
 • funcțiile corecte ale microflorei intestinale;
 • tonusul optim al intestinului gros;
 • procesele corecte de digestie,
 • biosinteza optimă a vitaminelor din grupa B și a vitaminei K în intestinul gros;
 • funcțiile sistemului nervos central – în special starea de spirit optimă și echilibrul emoțional;
 • metabolismul corect al lactozei;
 • procesele antioxidante;
 • nivelul adecvat de colesterol în sânge;
 • eliminarea toxinelor din organism;
 • reconstrucția florei bacteriene după infecții bacteriene, virale și fungice ale tractului gastrointestinal.

Compoziție inovatoare  –  combinație de prebiotice, probiotice și postbiotice într-un singur produs.

 • PROBIOTICELE sunt produse care conțin tulpini selectate vii de microorganisme care au un efect benefic asupra corpului uman prin îmbunătățirea echilibrului microflorei intestinale. Tulpinile  conținute în DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® posedă nenumărate proprietăți benefice pentru sănătate, documentate clinic.
 • PREBIOTICELE sunt produse utilizate de microorganismele benefice ale microflorei (în principal intestinale, dar nu numai) umane care aduc beneficii de sănătate corpului uman. Fibrele de salcâm utilizate în DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® aparțin grupei de fibre solubile. Stimulează dezvoltarea microflorei intestinale naturale, susțin funcțiile optime gastro-intestinale, ajută peristaltismul intestinal, reglează mișcările intestinale și previn flatulența și constipația cronică.
 • POSTBIOTICELE sunt definite ca fiind o combinație a tuturor ingredientelor bioactive produse de bacterii, de exemplu, în timpul fermentației, care aduc beneficii atunci când sunt introduse în organismul uman. Acidul butiric utilizat în DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® are un efect benefic care susține funcțiile sistemului digestiv și ale sistemului imunitar. Este produs natural de bacteriile din intestinul gros și suplimentarea acestuia poate susține acțiunea acidului butiric produs în intestine. Acidul butiric susține starea optimă a intestinelor, funcțiile de barieră a intestinelor, peristaltismul intestinal, hrănește celulele epiteliale intestinale și poate sprijini lupta organismului împotriva inflamațiilor locale din intestine.

Formulă proprie Bactilardii®

4 tulpini bacteriene vii, liofilizate, selectate și  branduite (Bifidobacterium bifidum Rosell® R0071, Bifidobacterium longum Rosell® R0175, Lactobacillus helveticus Rosell® R0052 și Lactobacillus rhamnosus Rosell® R0011) în proporții rezervate pentru DuoLife, precum și 1 miliard de tulpini de drojdie (Saccharomyces boulardii CNCM I-1079).

Formulă concentrată

Doza concentrată asigură utilizarea convenabilă, de obicei, ambele capsule luate împreună, o dată pe zi.

Doza concentrată asigură utilizarea convenabilă, de obicei, ambele capsule luate împreună, o dată pe zi.

Consumul total include 2 capsule luate simultan – un sinbiotic în prima capsulă și un postbiotic în a doua capsulă.

Studii clinice

Acțiunea diferitelor tulpini microbiene a fost documentată prin NUMEROASE studii clinice și preclinice, din care cel puțin 30 de studii clinice pentru  tulpini concrete de bacterii ale companiei Lallemand utilizate în produs (R0011, R0052, R0175 și R0071). Toate studiile clinice au demonstrat, de asemenea, un profil de siguranță ridicat al culturilor bacteriene testate pe oameni.

Rezultatele studiilor preclinice ale tulpinilor R0175 și R0052 (7 studii în total) în care s-a demonstrat efectul de barieră al tulpinilor și aderența acestora la epiteliul intestinal, ceea ce determină efectul probiotic benefic pentru sănătate

Rezistența în timpul tranzitului intestinal

Rezistența în timpul trecerii prin tractul gastrointestinal a fost confirmată într-un studiu experimental efectuat pentru tulpinile R0052 și R0011, cu utilizarea unui model in vitro (IViDiS, in vitro Digestive System). Acesta confirmă stabilitatea bună a tulpiilor în mediul stomacului și  duodenului ii.

Concluzii: Supraviețuirea culturilor R0052 și R0011 este optimă până la 90 de minute de trecere prin stomac și încă 90 de minute prin duoden, ceea ce permite concluzionarea despre stabilitatea culturilor de-a lungul trecerii prin partea superioară a tractului gastro-intestinal în condiții fiziologice.

În plus, studiile clinice cu participarea voluntarilor sănătoși care au luat suplimentul alimentar cu tulpina R0011 au arătat o bună supraviețuire a bacteriilor în tot tractul gastrointestinal uman.

Concluzii: Numărul de bacili ai tulpinilor R0011 în materiile fecale ale persoanelor testate înainte de consumul suplimentului (3 săptămâni, exclusion) și în perioada de administrare (12 zile, consumption) și în perioada de o săptămână de eliminare din sistem (wash-out).

Proporții ideale

Tulpinile incluse în produs au fost utilizate în proporții înregistrate pentru DuoLife și, în același timp, în porții complete utilizate în multe studii clinice

Efect sinergic benefic pentru sănătate asupra axei intestine – creier – intestine

Studiile clinice confirmă faptul că combinația de tulpini bacteriene R0175 și R0052 conținute în DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® are un efect pozitiv asupra axului intestine – creier – intestine, contribuind atât la îmbunătățirea funcționării tractului digestiv, cât și a sistemului nervos central. (SNC). Această combinație are un efect benefic asupra funcțiilor psihologice la persoanele sănătoase, ajută la menținerea unei dispoziții optime și la protejarea împotriva efectelor adverse ale stresului asupra funcțiilor tractului gastrointestinal și ale sistemului nervos central. Poate ajuta, de asemenea, la reducerea disconfortului intestinal cauzat de emoții intense.

Protecție optimă a tulpinilor

Formula inovatoare proprie protejează tulpinile împotriva efectelor adverse ale mediului și împotriva acțiunii acidului gastric și a bilei folosind  tehnologia brevetată BIO-SUPPORT™. Stabilitatea culturilor în tractul gastro-intestinal a fost dovedită în teste preclinice in vitro și în studii clinice.

 

Confort

Nu necesită păstrarea în frigider, se recomandă depozitarea la temperatura camerei de 20-25°C

Componente naturale

Inclusiv 4 tulpini bacteriene și 1 tulpină de drojdie sub formă de microorganisme liofilizate VII. Substanța care protejează în mod natural tulpinile împotriva efectelor nocive ale oxigenului atmosferic este vitamina C de origine naturală – acid  L-ascorbic (descrisă pe etichetă ca antioxidant în conformitate cu Regulamentul UE (CE) 1831/2003).

Less is more
Fără umpluturi artificiale, fără GMO și fără gluten.

Vege
Potrivit pentru vegani și vegetarieni.

Mod de utilizare:

Adulți și copii peste 12 ani:
1 capsulă din fiecare recipient pe zi, luată cu apă rece. Consumul total include 2 capsule luate simultan – un sinbiotic în prima capsulă și un postbiotic în a doua capsulă. Dacă este necesar, utilizarea fiecărei capsule poate fi crescută până la 2 pe zi. Nu depășiți porția maximă recomandată pentru consum în timpul unei zile.

Copiii de la 7 la 12 ani:
folosirea produsului (ambelor capsule) este permisă după consultarea prealabilă a medicului.

Copiii de la 3 la 7 ani și femeile gravide și care alăptează:
administrarea capsulelor cu sinbiotic trebuie consultată cu medicul. Nu se recomandă utilizarea capsulelor cu  postbiotic.

Produsul nu este destinat copiilor cu vârsta sub 3 ani.

!!! Capsulele sunt destinate numai pentru copiii care pot înghiți o capsulă. În cazul copiilor care nu pot înghiți capsula, conținutul acesteia poate fi extras din  capsulă și administrat cu o linguriță sau dizolvat suplimentar într-o cantitate mică de apă și consumat imediat după preparare.

În cazul terapiei cu antibiotice, se recomandă consumul preparatului în timp ce luați antibioticul, de preferință la 1 oră după administrarea medicamentului. Se recomandă, de asemenea, continuarea suplimentării timp de 7-10 zile consecutive după terminarea tratamentului cu antibiotice.

În cazul călătoriilor în străinătate, în special în țări exotice și zone cu climat tropical, preparatul trebuie utilizat cu 5 zile înainte de plecare, pe tot parcursul sejurului și la 5 zile după întoarcerea din străinătate.

Produsul nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate. O metodă de alimentație echilibrată și un mod sănătos de viață sunt esențiale pentru funcționarea corectă a organismului.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania