Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Olivox 40 2x1000 ml

Olivox 40  2x1000 ml
Olivox 40 2x1000 ml
196 00 Lei
adauga in cos

• Rozmarin: Funcția digestivă; funcția hepatică. Motilitate gastro intestinală normală și eliminarea gazelor. Antioxidant. Funcționare normală a aparatului cardiovascular.
• Măslin: Metabolismul carbohidraţilor și lipidelor; circulația normală a sângelui; regularitatea presiunii arteriale; Antioxidant.
• Curcuma: Funcția digestivă; funcția sistemului digestiv. Antioxidant. Funcția articulară. Ajută la combaterea tulburărilor ciclului menstrual.

Producator: Snep

Snep

Olivox 40 2x1000 ml

Pentru o folosire alimentară corectă și eficientă, se recomandă 50 ml de produs de două ori pe zi, diluat în apă călduță, dimineața, înainte de mic dejun și seara, înainte de culcare.

Ingrediente:
Apă; Extract de idorglicerină din măslin (Olea europaea L. ceață; Apă; Glicerol); Extract de turmeric gliceric (Rizom de curcuma (Curcuma longa L.); Apă; Glicerol); Extract hidroglicer de rozmarin (frunze de Rosmarinus ocinalis L., apă, glicerol); Olivattiva 40® (Olea europea L. Extract uscat tit. 40% în oleuropeina); Conservanți (Sorbat de potasiu); acidiant (Acid citric).

Conservare:
A se păstra în loc rece și uscat. Nu folosiți după termenul de expirare.
Termenul minim de păstrare se referă la produsul în ambalaj nedeschis și păstrat în mod corect.
Eventuale sedimente sau particule în suspensie sunt o caracteristică normală a produsului.
Odată deschis păstrați faconul în frigider și consumați în termen de 30 de zile. 

Avertizări:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub trei ani. A nu se depasi doza zilnică recomandată. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiasca o dietă variată, echilibrată și un stil de viată sănătos.
Conține curcumă:
AVERTISMENT IMPORTANT  În caz de afectare a funcției hepatice, a funcției biliare sau în cazul calculilor biliari, nu se recomandă utilizarea produsului.
A nu se utiliza în timpul sarcinii și alăptării.
A nu se utiliza pe perioade îndelungate fără recomandarea medicului. Dacă luați medicamente, se recomandă să consultați medicul.

Produse ș i marcă înregistrată de: Snep SpA Viale Italia 1, 56038, Ponsacco (PI), ITALY
 

Alte imagini

Olivox 40  2x1000 ml
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania