Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Liquid Chlorophyll pentru detoxifiere 473 ml

Liquid Chlorophyll pentru detoxifiere 473 ml
Liquid Chlorophyll pentru detoxifiere 473 ml
177 00 Lei 147 00 Lei
adauga in cos

Clorofila din lucernă, principalul ingredient al produsului Liquid Chlorophyll, este un alcalinizant excelent cu efect detoxifiant şi uşor diuretic. Clorofila este o sursă bogată de vitamine (A, C, E și K), antioxidanți și minerale (magneziu, fier și calciu) care susţin şi protejează echilibrul natural acido-bazic al organismului, stimulează procesele digestive şi ameliorează respiraţia urât mirositoare.
Beneficiile Produsului Liquid Chlorophill

Detoxifant;
Elimina substantele cancerigene
Regleaza digestia
Datorita mineralelor si vitaminelor are efect antianemic si sporeste energia
Regenereaza tesuturile;
Posedă un puternic efect de curățare al sângelui, promoveaza circulatia sangelui
Eliminarea rapidă a căldurii corpului
Reglementarea nivelui de acid al organismului (alcalinizare).
Creșterea oxigenul in celule, eliminând astfel toxinele
Accelerarea recuperarii ranei
Sporeste imunitatea
Consolideaza funcția renală și vezica urinară
Prevene infectiile bacteriene, anti-inflamator
Benefica in afectiuni ale pielii
Antioxidant, anti-imbatranire;
Extern: folosit în curățarea rănilor.

Producator: Calivita Partener

Calivita Partener

Liquid Chlorophyll pentru detoxifiere 473 ml

 


Liquid Chlorophyll PrezentareLiquid Chlorophyll -  este un  purificator al intregului organism, avand rol antimicotic.

Clorofila, căreia îşi datorează plantele culoarea verde, este o foarte eficientă substanţă de alcalinizare, cu ajutorul căreia puteţi menţine sau reface echilibrul acid-alcalin al organismului.  În plus, are şi un excelent efect detoxifiant şi un uşor efect diuretic, astfel că este o componentă esenţială a tratamentelor de curăţirea a organismului.

Recomandări:

 • Persoanelor care doresc să restabilească echilibrul pH-ului din corpul acidizat.
 • Persoanelor care urmează tratamente de detoxifiere.
 • Persoanelor care au nevoie de un stimulant pentru digestie.
 • Pentru persoanele care prezintă un miros neplăcut al gurii, ca deodorant intern.
 • Pentru a stimula vindecarea unei răni.
 • Ajutor in taratare cancerului.
 • Pentru a reduce efectele adverse ale radioterapiei şi tratamentului cu citostatice.

 Conținut:

Un flacon de Liquid-Chlorophyll contine 473 ml
1 linguriță conține:
- Clorofiline (clorofilina din lucerna)...15 mg

Alte Ingrediente:

Apă purificată; gelifiant-glicerină vegetală; ulei de Mentha spicata, conservant-sorbat de potasiu; acidifiant-acid citric...q.s.

Mod de administrare: 3x1 linguriță pe zi înainte de masă.                                                      Agitati bine flaconul înainte de utilizare.

Liquid Chlorophyll Calivita contine clorofila,  bioflavonoide, steroli , saponine, derivatele cumarină și β-caroten, vitamina B1, B6, niacina, acidul pantotenic, vitamina C, D, E, K, calciu, magneziu, potasiu, fier, zinc și alte substanțe nutritive.

 Liquid Chlorophyll Calivita are de 4 ori mai multa clorofilă decât legumele. O lingura de extract clorofilă de lucernă este echivalenta cu 1 kg de clorofilă din legume.

 Liquid Chlorophyll are atatea beneficii de sănătate incat s-ar putea numi un supliment alimentar de exceptie. Cu toate acestea, beneficiul cel mai uimitor provine din  faptul că structura sa moleculară este aproape identică cu hemoglobina, cu excepția atomului din centru. În hemoglobină acesta este fier, în timp ce în clorofilă este magneziu.

Acest lucru înseamnă că atunci când este ingerata, clorofila lichida (Liquid Clorophyll)  poate ajuta in hemoglobină (hemoglobina este atât de vitală pentru sănătatea sângelui nostru - de fapt, sângele este aproximativ 75% hemoglobină). Ajută la reconstrucția și refacerea celulelelor rosii din sange, stimuleaza energia și crește starea de bine aproape instantaneu.

Clorofila lichida din  Liquid Clorophyll are puterea de a regenera corpul nostru la nivel molecular și celular.

Alte beneficii ale clorofilei lichide

 In plus față de  reconstruirea și refacerea celulelor rosii din sange,  clorofila lichida Liquid Clorophyll este foarte alcalina, dar, de asemenea are si următoarele beneficii:

Anti-cancerigenă:

Clorofila Liquid Clorophyll protejeaza impotriva unei intregi serii de agenți cancerigeni găsiti în produsele alimentare, cu adiivi alimenari sau încărcatate cu ciuperci, cum ar fi nucile si semintele rancede, toxinele din carnea fierte, și cancerigenele din aer (de cauza  poluarii). Clorofila blochează metabolismul substanțelor chimice nocive cunoscute sub numele de procancerigene care deterioreaza ADN-ul. Studii publicate in revista Carcinogeneza și Toxicologie alimentară au aratat în mod clar că clorofila inhibă carcinogeneza - și clorofila poate fi un factor preveniv impotriva cancerului.

Antioxidant și anti-inflamator:

Clorofila lichida Liquid Clorophyll conține niveluri ridicate de vitamine A, C și E, care sunt puternici antioxidanti si are de asemenea capacitatea de a reducere inflamatia. Un studiu a concluzionat urmatoarele: "clorofila are o activitate anti-oxidanta in vitro. Studiul arata ca clorofila și produsele sale derivate sunt valoroase și pot fi disponibile in dezvoltarea fitomedicatiei ca agenți anti-inflamatori pentru a trata inflamațiile și bolile asociate. "

    Și  Journal of Food Science,  a constatat ca : "aceste rezultate demonstrează că derivații dietetici din clorofilă  predominanti în clorofila proaspeta și prelucrata din suplimente alimentare conțin antioxidanti cu activități antimutagenice."

Chelarea(eliminarea) metalelor grele:

Clorofila din Liquid Clorophyll este unul dintre cei mai importanti chelați din natură. Are capacitatea de a se lega  și a elimina metalele grele toxice cum ar fi mercurul. 

Anti-Candida:

Studii recente au aratat, de asemenea, că clorofila Liquid Clorophyll este eficace în lupta împotriva Candida albicans. Abordarea alcalina a arătat ca poate fi un remediu excelent pentru candida, iar dieta alcalina poate fi desigur bogata în clorofilă, cum ar fi Liquid Clorophyll!

Trateaza respiratia urat mirositoare:

Clorofila are o cale de atac cu dublă acțiune pentru respiratia urat mirositoare. În primul rând, ca un deodorant, va elimina mirosurile din gura si gat, dar pe de altă parte (și mai important) promovează un tract digestiv sanatos - care este motivul principal pentru respiratia urat mirositoare. Clorofila din lucernă Liquid Clorophyll  curata  colonul, unde respiratia urat mirositoare începe de multe ori".

 Vindecarea ranilor si antiseptic:

în timp ce clorofilă lichida Liquid Clorophyll nu are de fapt proprietati antiseptice proprii, aceasta,  are capacitatea de a ajuta tesuturile  în distrugerea microbilor. Prin consolidarea țesutului, creste rezistenta la bolile celulare și, în același timp, previne dezvoltarea bacteriilor! Cercetarea, de asemenea sugerează că clorofila ajută foarte mult în vindecarea ranilor si prevenirea reinfectarii.

Livrarea rapidă de magneziu:

Clorofila este bogata in magneziu, care este un mineral puternic alcalin și astfel administrarea de Liquid Clorophyll are un efect extrem in alcalinizarea organismului. Magneziul este foarte important, deoarece ajută pentru a furniza oxigen atat de necesar celulelor si tesuturilor, in formarea tesutului osos, nervoas si  muscular -in PLUS - magneziu este important pentru sistemul  cardiovascular, sistemul digestiv, sistemul nervos, muschi, rinichi, ficat, hormonul secretor al glandelor,  toate bazandu-se pe  magneziu pentru funcția lor metabolică.
    Conține vitamina K, C, acid folic, fier, calciu, proteine: care sunt, de asemenea, esențiale în construirea și repararea celulelor roșii din sânge și stimularea sistemului nostru imunitar.

Menopauza

Fitoestrogenii din Liquid Clorophyll au o calitate fitoterapeutica de care ar putea beneficia femeile. Potrivit unui articol publicat în "Forumul de Nutritie", în 2005, fitoestrogenii gasesti in alimente si suplimente alimentare au potentialul de a reduce simptomele menopauzei si de a reduce riscul de cancer de san, osteoporoza, ateroscleroza si accident vascular cerebral. De asemenea, pot fi un ajutor mamelor, avand actiune galactogoga(mareste secretia glandelor mamare). Saponinele, compuși care se găsesc în clorofila lichida din lucerna, sunt benefice pentru scaderea valorilor colesterolului și reducerea zaharului din sange, potrivit unui articol publicat in "Journal of Medicinal Food", din 2004.


Atentie!

 • Clorofilele naturale nu sunt toxice.
 • Clorofila administrata oral poate colora urina si fecalele in verde, iar limba in galben sau negru.
 • Pe durata administrarii orale a clorofilei poate aparea senzatia de greata.
 • in urma administrarii clorofilei, testul gaiacol poate da rezultate fals pozitive.
 • in cadrul experimentelor pe cobai, clorofilina a ameliorat anumite efecte secundare ale ciclofosfamidei.
 • Nu au fost inregistrate cazuri de supradozare.

 

logóka jpg

Producție de cea mai înaltă calitate (cGMP)

Alte imagini

Liquid Chlorophyll pentru detoxifiere 473 ml
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania