Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Kalosnep - Controlul poftei

Kalosnep - Controlul poftei
Kalosnep - Controlul poftei

Kalosnep
* Reduce pofta de mâncare, accelerează arderea grăsimilor,
* acțiune de purificare la nivel hepatic și intestinal
* restartează metabolismul lent
* îmbunătățește forma fizică
* echilibrează greutatea corporală
* contribuie la pierderea în greutate

34 pliculețe de 12 ml

Plicuri
232 00 Lei
adauga in cos
120 capsule
222 00 Lei
adauga in cos

Producator: Snep

Snep

Kalosnep - Controlul poftei

Formula folosită la producerea Kalosnep este bazată pe cultura veche de medicină Ayurvedică bazată pe cunoașterea proprietăților plantelor, totul fiind îmbinat cu cunoșterea raționalității fitoterapiei occidentale moderne.

KALOSNEP cu proprietățile sale poate ajuta la îmbunătățirea și reglarea metabolismului, acționând asupra etapelor-cheie ale acestuia, creând astfel condițiile pentru o reechilibrare a greutății corporale și a bunăstării la un nivel fizic.

KALOSNEP poate contribui la pierderea în greutate și poate ajuta îmbunătățirea fizică, fără a sacrifica plăcerea de alimente, ajutând la controlul  poftei de mâncare și poate avea un efect purificator în ficat și intestin, poate ajuta, de asemenea, pentru a menține rezultatele pentru o perioadă lungă de timp.

Prin acțiunea sinergică a curcuminei - Berberina, Cassia nomane, Guarana - CoQ10, Emblica officinalis, ghimbir, Piperine, KALOSNEP poate ajuta, de asemenea, pentru a corecta dezvoltarea anormala a masei de grăsime și poate fi un real ajutor pentru a echilibra greutatea corporală și la o eficiență fizică mai bună.

Produsele de protecție a plantelor pot avea rezultate mai semnificative atunci când sunt combinate cu o dietă adecvată, un mod sănătos de viață, și o activitate fizică (chiar ușoară). Conține doar ingrediente de calitate CERTIFICATE.
Ingredientele sale sunt 100% naturale.

Administrare
A se administra de la o ora pana la 10 minute înainte de mesele principale, conținutul unui pliculeț.
Doza zilnică recomandată 1- 2 pliculețe pe zi.
La varianta capsulată: 4 capsule pe zi, înghițite cu multă apă


INDICAȚII
Kalosnep plicuri este un supliment alimentar alcătuit din  extrasele a 7 plante și din Coenzima Q10. Cassia Nomame și Guaranà pot fi utile pentru a întreține echilibrul fiziologic al greutății corporale,dacă se administrează împreună cu o dietă hipocalorică adecvată și un stil de viață sănătos combinat cu un nivel bun de activitate fizică.
Emblica poate favoriza metabolismul carbohidraților;
Curcumina , Barberina  și  Ghimbir sunt utile pentru funcția digestivă și hepatică;
Piper Nigrum poate favoriza regularizarea transitului intestinal și funcția digestivă . Curcumina, Barberina si Coenzima Q10 sunt  dizolvate în unt de cacao și încorporați în produsul final cu o tehnică exclusivă de microemulsie. Datorită acestei tehnici de prelucrare a principiilor activie prezente în aceste extrase sunt mult mai mult biodisponibili. Dacă dieta se face pe o perioada îndelungată, superioară de peste 3 săptămâni, se recomandă consultarea medicului.

INGREDIENTE Apă; Unt de cacao; Curcuma (Curcuma longa L.) rizoma Extract uscat 95% în intensitate; Emblica (Phyllanthus emblica L.) fructe Extract uscat tit. 30% în tanini; Miere; Cassia (Cassia mimosoides var. nomame (Siebold) Makino) părăsește Extract uscat tit. 8% în avonoide; Guaranà (Paullinia cupana Kunth) semințe Extract uscat tit. 10% cafeină; Agent de îngroșare (Alginat de sodiu); Zenzero (Zingiber ocinale Rosc.) rizoma Extract uscat tit. 5% în gingeroli; Berberis (Berberis aristata DC.) root Extract uscat tit. 97% în Berberin; Corectarea acidității (Lactat de sodiu sol. 60 %); Agenți de creștere: carbonat de sodiu hidrogen; Emulsionant: lecitină de soia; îndulcitor (Glicozide cu steviol); Coenzima Q10; Arome; Conservant (Sorbat de potasiu); Piper negru (Piper nigrum L.) fructe Extract uscat tit. 95% în piperină; CONȚINE LECITINĂ DE SOIA, UNT DE CACAO.

 

AVERTIZĂRI
Conține cafeină : nu este recomandat pentru copii, nici în timpul sarcinii și al alăptării.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub trei ani.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiasca o dietă variată, echilibrată și un stil de viată sănătos.
AVERTISMENT IMPORTANT În caz de afectare a funcției hepatice, a funcției biliare sau în cazul calculilor biliari, nu se recomandă utilizarea produsului.
A nu se utiliza în timpul sarcinii și alăptării.
A nu se utiliza pe perioade îndelungate fără recomandarea medicului.
Dacă luați medicamente, se recomandă să consultați medicul.
Termenul minim de păstrare se referă la produsul în ambalaj nedeschis și păstrat în mod corect.
A nu se depasi doza zilnică recomandata. Fără gluten.

Produse și marcă înregistrată de: Snep SpA Viale Italia 1, 56038, Ponsacco (PI), ITALY

Alte imagini

Kalosnep - Controlul pofteiKalosnep - Controlul pofteiKalosnep - Controlul poftei
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania