Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Hyaluron Complex

Hyaluron Complex
Hyaluron Complex
235 00 Lei 225 00 Lei
produsul nu este in stoc

Supliment alimentar sub formă de Capsule cu Hyaluron (hialuronat de sodiu), Astaxantina, extract de plante, Ulei de Argan și Beta-caroten
Cantitatea netă: 30 capsule, 18,3 g

Producator: Aunity

Aunity

Hyaluron Complex

Mod de administrare: Se recomandă consumul de 1 capsulă nemestecată pe zi cu un pahar mare de lichid.

Ingrediente: 54,7% hialuronat de sodiu (conține 90% acid hialuronic), învelișul capsulei: hidroxipropilmetilceluloză (înveliș obținut din plante), astaxantină (fermentație provenită din Blakeslea trispora), beta-caroten, regulator de aciditate: carbonat de calciu, extract din germeni de celule Argania Spinosa (nucleu Argania Spinosa, excipienți: izomalt, emulgatori: lecitină, substanță conservantă: benzoat de sodiu).

Recomandare importantă pentru sănătatea dumneavoastră: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu servesc ca un substitut pentru un regim alimentar echilibrat și variat. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor mici.

Studiile de ani de zile efectuate asupra combinației dintre uleiul de argan, acidul hialuronic și astaxantina demonstrează efectele benefice ce le au asupra sănătății. Formula unică din noul produs „Hyaluron Complex” de la Aunity combină toate aceste ingrediente naturale într-o singură capsulă care are rezultate optime și eficiente pentru sănătatea organismului.

Complexul de Acid Hialuronic+ de la Aunity îmbogățit cu ulei de argan, acid hialuronic și astaxantină are un efect de 3 ori mai puternic împotriva radicalilor liberi, oferindu-vă un aspect mai sănătos, mai frumos și plin de vitalitate.

Arganul, acidul hialuronic și astaxantina vă face să arătați bine din cap până în picioare, oferindu-vă vitalitate și protecție împotriva atacurilor care pot surveni ca un glonț în viața dumneavoastră!

  • Acidul hialuronic: Mândria științei- menține umiditatea din piele, susține fibrele de colagen și reține radicalii liberi.
  • Astaxantina: Cel mai bun şi cel mai puternic antioxidant din lume - protejează organismul de radicalii liberi.
  • Arganul: Cel mai bun medicament al regilor - regenerează și protejează pielea.
  • Beta-Carotenul: Previne apariția bolilor cardiovasculare și a cancerului, având și efect anti-inflamator!

Rolul acestor ingrediente este destinat pentru:

Protecția celulelor: Monitorizarea și blocarea atacurilor celulare, sprijin în acționarea puternică a antioxidantului de „Astaxantină” împotriva stresului oxidativ.
Sistemul Cardiovascular: Pătrunde în fluxul sanguin, unde acționează extrem de rapid.
Articulații: Cartilajul are în compoziția sa printre altele acid hialuronic și nu conține vase de sânge. Acidul hialuronic este principală sursă de alimentare naturală a cartilajului- deoarece diminuează durerile articulare.
Aspect: Întărește și revitalizează părul, unghiile și pielea din interior. Eczemele, inflamațiele pielii, acneea și ridurile sunt lucruri care aparțin trecutului.
Sexualitate: Acționează ca un tonic unic în rezolvarea fără risc a problemelor sexuale. Acest produs contribuie la reglarea valorilor PSA (Antigenul specific prostatic), care contribuie la menținerea unei prostate sănătoase.
Figură: elimină efectul anorectic.
Colesterol: reglează tensiunea arterială și reduce colesterolul.
Sistemul Digestiv: stimulează fluxul intestinal și îmbunătățesc semnele vitale.

Modalitate de depozitare: A se păstra în loc uscat, rece și întunecos.
Termen de valabilitate:  A  se consuma înainte de data inscripționată pe ambalaj.

Alte imagini

Hyaluron ComplexHyaluron Complex
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania