Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Garlic Parsley - efect antioxidant, antibacterial, antifungic, antimicotic, antiviral

Garlic Parsley - efect antioxidant, antibacterial, antifungic, antimicotic, antiviral
Garlic Parsley - efect antioxidant, antibacterial, antifungic, antimicotic, antiviral
63 00 Lei
produsul nu este in stoc

Substanţele active:
• ajută la menţinerea sănătăţii sistemului cardiovascular
• protejează sănătatea căilor respiratorii
• influenţează benefic parametrii lipidelor în sânge
• intensifică rezistenţa la microorganisme
• ca antioxidanţi împiedică procesele dăunătoare de oxidaţie

Doză recomandată: 2× 2 capsule. Atenţie: Utilizarea nu e recomandată copiilor, femeilor însărcinate, celor care alăptează, celor care utilizează medicamente anticoagulante şi înaintea operaţiilor. Produsul conţine derivate de soia.
Ambalaja: Flacon 60 sfg
Compoziţie: Extract de usturoi fără miros, (Allium sativum) 500 mg, concentrat de frunze de pătrunjel (Petroselinum crispum) 100 mg,
cupru (clorofillin de cupru) 28 μg.

Producator: Starlife

Starlife

Categorie: Suplimente naturale

Garlic Parsley - efect antioxidant, antibacterial, antifungic, antimicotic, antiviral

Componentul cel mai important continut de produs este extractul de usturoi. Cea mai importantă substanţă activă este alliina, dar conţine şi alti compuşi de sulf organic. Ajută la formarea benefică a LDL/HDL-ului. Are efect pozitiv asupra
nivelului de trigliceride în sânge. Datorită acestor efecte, extractul de usturoi poate fi utilizat efectiv în prevenirea arteriosclerozei.
Reglează tensiunea. Contribuie la menţinerea echilibrului microbiologic al intestinelor, intensifică rezistenţa împotriva fungilor, bacteriilor. Are efect demonstrat de antioxidant, antibacterial, antimicotic, antiviral, astfel ajută la sănătatea căilor respiratorii. Frunza de pătrunjel are rol în menţinerea sănătăţii rinichilor. Stimulează funcţionarea rinichilor, excreţia, are efect diuretic, contribuie la împiedicarea formării pietrelor.

* Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.
* Informațiile din site sunt publicate cu rol informativ și nu trebuie să înlocuiască sfaturile, prescripțiile medicului sau a specialistului în nutriție. De aceea, înainte de a achiziționa suplimente alimentare, sfătuiți-vă cu medicul dumneavoastră.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania