Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Chlorofila Lichida 100% Naturala 750 ml

Chlorofila Lichida  100  Naturala 750 ml
Chlorofila Lichida 100% Naturala 750 ml
159 00 Lei 111 00 Lei
produsul nu este in stoc

Doza zilnică de energie 100% naturală.
DuoLife Chlorofil este o compoziție unică de ingrediente care sunt favorabile unei cereri mai mari de energie, care poate fi utilizată pe tot parcursul zilei. Un produs natural 100% ușor absorbit datorită formei sale lichide și extrem de eficient.
Produsul include clorofilinele, cel mai puternic antioxidant cunoscut până în prezent.
Volum: 750 ml
Doza recomandată: 2 pe zi x 10 ml

Producator: DuoLife

DuoLife

Chlorofila Lichida 100% Naturala 750 ml

Datorită performanțelor sale de excepție este denumită ”energie lichidă”. Datorită conținutului său unic de ingrediente 100% naturale, curăță și detoxifică întreg organismul. Clorofila reduce aciditatea din corp, are un efect pozitiv asupra florei bacteriene, sprijină activitatea sistemului imunitar, ajută la eliminarea metalelor grele și, prin efectul său probiotic, ajută la regenerarea organismului în condiții de expunere maximă la stress.

Clorofilina are calități deosebite de alcalinizare, ajută la eliminarea toxinelor și carcinogenilor din organism.Încetinește procesul de oxidare la nivel celular, previne îmbătrânirea prematură, contribuie la eliminarea radicalilor liberi și la întărirea sistemului imunitar. Datorită conținutului de cupru, care este un foarte bun conducător de oxigen, moleculele de clorofilină sunt transportate în întregul corp și, datorită structurii lor specifice, asemănătoare cu a hematiilor din sânge, este denumită ”sângele verde”.

Orzul – este considerat sursa perfecta de fibre solubile. Are totodată proprietăți puternic antioxidante și datorită continutului său de vitamine și minerale, ajută la menținerea echilibrului acido-bazic din organism.

Lucerna (alfalfa)-excelentă sursă de proteine care accelerează procesul de curățire și regenerare naturală a oganismului .

Uleiul de mentă - este cunoscut și aplicat ca antiseptic de sute de ani.Contribuie la curățarea organismului și are un efect benefic asupra florei bacteriene. Ajută la echilibrarea acido- bazică internă.

Chlorella este cea mai bogată sursă cunoscută de clorofilă. Datorită conținutului mare de aminoacizi, vitamine și minerale, a căror concentrație este mult mai mare decât a plantelor de uscat, se incadrează in categoria “supealimente” și contribuie in mod eficient la eliminarea toxinelor,a metalelor grele și chimicalelor din organism. O combinațtie inovatoare de ingrediente naturale biologic active, lipsa conservanților si satabilizatorilor de gust garantează calitatea ridicată a Clorofilei DuoLife .

* Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.

Opinii științifice despre Clorofilă:  “Clorofila în forma sa pură este unul din cele mai prețioase produse pentru persoanele care se confruntă cu stări de oboseală determinate de stress. Ajută la curățarea și regenerarea tuturor organelor interne. Datorită capacității sale exceptionale de asimilare in sânge și proprietăților antiseptice, contribuie la eliminarea bacteriilor patogene. De aceea clorofila este indispensabilă pentru cei care doresc să iși protejeze sănătatea și frumusețea cât mai mult timp, sau pentru cei care doresc să accelereze procesul de vindecare și regenerare al corpului.”Dr.Piotr Kardasz, Președinte al Consiliului Științific DuoLife

Alte imagini

Chlorofila Lichida  100  Naturala 750 mlChlorofila Lichida  100  Naturala 750 mlChlorofila Lichida  100  Naturala 750 ml
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania