Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Ceai THE LEMON

Ceai THE LEMON
Ceai THE LEMON
131 00 Lei
adauga in cos

Ceaiul THE LEMON ajută la microcirculația și drenarea fluidelor corporale și exceselor de lichide, la eliminarea toxinelor prezente în lichide, ajută la funcționalitatea circulației venoase.
Antioxidanții conținuți în Ceaiul THE LEMON ajută ficatul și rinichii să elimine toxinele prezente în lichide.
Ajută la întărirea sistemului imunitar datorită vitaminei C.

Flacon cu 120 gr

Producator: Snep

Snep

Ceai THE LEMON

Ceaiul THE LEMON este un supliment alimentar bazat pe ceai roșu Rooibos, Ceai verde, Ganoderma, Mangostan, Rosa Canina, Bacopa, Centella și Rhodiola.

Dezintoxicarea organismului are efecte benefice asupra metabolismului și retenției lichidelor corporale.
Purificarea corpului nostru afectează, de asemenea, frumusețea noastră.
Retenția de apă este tendința organismului de a reține lichide, care în general stagnează în zonele predispuse la acumularea de grăsimi (abdomen, coapse și fese), determină umflarea țesuturilor (edem) din cauza acumulării de lichide în care găsim numeroase toxine.
Cauzele stagnării lichide și producția de toxine pot fi multe, inclusiv stresul care dezechilibrează producția de hormoni, probleme cu circulația venoasă, poluarea produsă de societatea modernă și, nu în ultimul rând, nutriția incorectă.
SNEP THE LEMON are un efect drenant și antioxidant datorită numeroaselor sale componente naturale care, cu acțiune sinergică, ajută la scurgerea excesului de lichide și la eliminarea toxinelor și restabilirea unui echilibru metabolic corect.
Ceaiul THE LEMON  combinat cu un stil de viață sănătos, non-sedentar și o dietă bogată în fibre ajută la prevenirea și rezolvarea retenției de apă și problemele metabolice și estetice aferente.
THE LEMON  conține substanțe naturale de calitate CERTIFICATE.

Se dizolvă 12 măsuri într-un pahar (250 ml) de apă călduță sau rece.
Pentru a pregăti o băutură sănătoasă și răcoritoare, dizolvați 2 până la 3 măsuri de produs la un litru de apă, recomandat cu un plic de minerale și vitamine RealComplex, păstrați în frigider și consumați în 24 de ore de la preparare.
INGREDIENTE: Maltodextrină; Frunzele roșii de Rooibos (Aspalathus linearis (Burm. f.) R. Dahlgren) EU; Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst. Sporophorum Extract uscat tit. 10% in polizaharide; Acid citric; Ceai verde (Camellia sinensis (L.)Kuntze) frunze Extract uscat 95% în polifenoli; Rosehold fructe Extract uscat tit. 70% în vitamina C; Mangustan (Garcinia manostanstana L.) pulpă de fructe Extract uscat tit. 10% în manostin; Aromă de lămâie; Antiaglomerant (Siliciu Micronizat); Bacopa monnieri (L.) Pennel de plante Extract uscat tit. 20% în bacozide; Centella asiatica (L.) Urb. iarbă Extract usca tit. 2% în asiaticozide; Rădăcini de Rhodiola rosea L. EU tit 1% salidrosideozide 

A nu se lasa la îndemana copiilor
A se păstra în loc rece și uscat, departe de surse de căldură. Odată deschis sigiliul, produsul poate absoarbe umiditate, păstrați flaconul bine închis. 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiasca o dietă variată,echilibrată și un stil de viată sănătos.

Produse și marcă înregistrată de: Snep SpA Viale Italia 1, 56038, Ponsacco (PI), ITALY

Alte imagini

Ceai THE LEMON
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania