Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Aloe Vera Lichida 100% Naturala 750 ml

Aloe Vera Lichida 100  Naturala 750 ml
Aloe Vera Lichida 100% Naturala 750 ml
104 00 Lei
produsul nu este in stoc

Aloe lichidă 100% naturală.
Aloe DuoLife asigură regenerarea completă a organismului.

Volum: 750 ml
Doza recomandată: 25-50 ml o data pe zi

Producator: DuoLife

DuoLife

Aloe Vera Lichida 100% Naturala 750 ml

Aloe DuoLife este o sursă naturală de sănătate și frumusețe. Este soluția perfectă pentru persoanele care doresc să își păstreze cât mai mult tinerețea și vitalitatea.

Formula unică a DuoLife Aloe conține peste 200 de ingrediente active care sprijină procesul natural de detoxifiere din organism. Nu numai că întărește sistemul imunitar datorită nivelului ridicat de antioxidanți, dar ajută și la oxigenarea celulelor, care contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Sucul de Aloe se utilizează de mii de ani pentru a păstra frumusețea și tinerețea cât mai mult timp. Acest lucru se datorează conținutului ridicat de antioxidanți și aminoacizi, pietre de temelie pentru proteine. Mai mult, este un adaptogen recunoscut care stimulează imunitatea în mod natural.

Pulpa de Aloe curăță in mod eficient sistemul digestiv, sprijină digestia și detoxifierea organismului. Mai mult, este un produs alcalin, deci contribuie la echilibrarea balanței acido- bazic din corp.


Mierea polifloră - sursă naturală bogată în vitamine și minerale, care sunt absorbite cu ușurință de organism. Are conținut ridicat de siliciu –un element indispensabil pentru sănătatea părului și a pielii, un produs extrem de valoros care de sute de ani a contribuit la combaterea stărilor de epuizare fizică și mentală.


Oregano se bucură de o largă aplicabilitate în medicină și cosmetologie. Extractul de oregano îmbunătățește digestia și contribuie la o bună absorbție a vitaminelor și mineralelor.
Datorită conținutului ridicat de antioxidanți ajută la eliminarea radicalilor liberi responsabili de procesele de îmbătrânire și de dezvoltarea multor boli, asigură o susținere eficientă a funcției organismului. Produsul include, de asemenea, mulți aminoacizi care sunt materialele de construcție pentru proteine. . O combinație inovativă de ingrediente naturale biologic active, lipsa conservanților și a stabilizatorilor de gust care permite digerarea și absorbția sa în condiții foarte bune garantează o calitate superioară a produsului DuoLife Aloe.

“Aloe este o plantă cunoscută și folosită în medicina naturistă de mii de ani.Efectele sale sunt neprețuite pentru persoanele care suferă de epuizare ca urmare a poluanților acumulați în organism, lipsă de hidratare, sau pentru persoane care se luptă cu celulita și excesul de grăsime corporală. DuoLife Aloe este un produs 100% natural care redă corpului uman starea sa de armonie.”

Dr.Piotr Kardasz, Președinte al Consiliului Științific DuoLife

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania