Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Aloe 7 fructe

Aloe 7 fructe
Aloe 7 fructe
131 00 Lei
produsul nu este in stoc

Beneficii:
- Bogat în antioxidanți
- Îmbunătățește tranzitul intestinal
- Elimină toxinele
- Îmbunătățește microcirculația
- Adjuvant în drenarea lichidelor corporale
- Reechilibrează nivelul glicemiei
- Poate reduce durerile articulare

Flacon 1000 ml

Producator: Snep

Snep

Aloe 7 fructe

Nutriția zilnică este adesea bogată în elemente rafinate, dar cu conținut redus de fibre, care sunt foarte importante pentru bunăstarea tractului nostru digestiv, Seven Fruits Aloe Drink este bogat în fibre de Aloe și Acai, care pot ajuta funcționalitatea intestinului nostru ajutând la purificarea și regularitatea acestora din urmă.
Aloe 7 fructe este un preparat care combină proprietățile de reglare, liniștitoare și emoliente ale Aloe și Acai pentru tractul gastro-intestinal, proprietăți drenante și antioxidante, Ceaiul verde, afine, Noni, Mangosteen și Goji.
Fructele lor bogate în polifenoli și antocianozide pot ajuta la buna întreținere și funcționare a microcirculației și la drenarea lichidelor corporale și la eliminarea toxinelor conținute în ele.
Mod de administrare:
O măsură de 20 ml, înainte de micul dejun, diluată într-un pahar cu apă. Se poate lua o măsură și la o oră după masa de seară.

Indicații:
Supliment alimentar pe bază de: Aloe vera: ajută la detoxifierea organismului. Protejează gâtul. Noni: Tonic (oboseală fizică, mintală). Antioxidant. Ceai verde: drenează lichidele corporale. Echilibrează greutatea corporală. Funcție normală intestinală. Tonic (oboseală fizică, mintală). Antioxidant. Afine: asigură funcționalitatea microcirculației (greutatea picioarelor). Antioxidant. Protejează fața. Ajută la reglarea tranzitului intestinal. Acai: Antioxidant. Metabolizează lipidele și carbohidrații. Ajută la reglarea tranzitului intestinal. Mangustan: Antioxidant. Ajută la apărarea naturală a organismului. Goji: Antioxidant.

Ingrediente:
Apă; Aloe vera (aloe barbadensis mill.) gel fără epidermidă; Corectarea acidității (Lactat de sodiu sol. 60 %); Acid citric; Açai (Euterpe oleracea Mart.) fruct Extract uscat tit. 10% polifenol; Goji (Lycium barbarum L.) fruct Extract uscat tit 50% polizaharide; Mangustan (Garcinia manostanstana L.) pulpă de fructe Extract uscat tit. 10% în alfa-manostină; Suc de fructe de noni (Morinda citrifolia L.) liofilizat; Lcarnitină tartrat; Ceai verde (Camellia sinensis (L.)Kuntze) frunze Extract uscat 95% în polifenoli; Miridio (Vaccinium myrtillus L.) frutto EU tit. 1% în anicanină; Aromă passion fruit; Conservant (Sorbat de potasiu); Agent de îngroșare (Gumă de xantan); Îndulcitor (Sucraloză); Colorant: Betacaroten; Vitamina B1 (Tiamină clorhidrat); Vitamina B9 (Acid pteroil-monoglutamic); Vitamina B12 (Cianocobalamină) 


Conservare:
CONSERVARE A se păstra în loc rece și uscat, departe de sursele de căldură, la temperaturi sub 30 ° C, în ambalajul intact, păstrat în mod corect.

 

AVERTIZĂRI
A nu se depasi doza zilnică recomandata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub trei ani. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiasca o dietă variată, echilibrată și un stil de viată sănătos.
Produsul trebuie să fie folosit în cadrul unei diete hipocalorice adecvate, urmând un stil de viață sănătos cu un bun nivel de activitate fizică.

 
Produse și marcă înregistrată de: Snep SpA Viale Italia 

Alte imagini

Aloe 7 fructeAloe 7 fructe
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania